DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
No niestety, nowy Sup się przyjął i nieźle zarobił a fani w większości są zadowoleni. Ja ochoty na ten przebodźcowany film nie mam żadnej i wolę do kina pognać na ciekawy koncept zamiast męczyć się z przemielonymi wzdłóż i wszerz markami

Odpowiedz
Do tego dochodzi Peacemaker, drugi sezon skupiony na żonie gunna...

Babka po przejechaniu się na kiełbasce gunna, przeszła z kręcenia american pie na dvd i pokazywaniu cycków do co-lead w serialu dla HBO, moszna? Moszna.

A jej gra jest dramatyczna, to znaczy gunn napisał jej dużo "dramatycznych" scen, a ona jest dramatycznie słaba, ona nawet do seriali CW by się nie nadawała, w dodatku napisał jej romans z Johnem Ceną, który nie ma z nią za grosz chemii.

What a range...

[Obrazek: Jennifer-Holland-as-Harcourt-in-Peacemak...=628&dpr=1]

[Obrazek: hq720.jpg?sqp=-oaymwE7CK4FEIIDSFryq4qpAy...eC6FhjvPXw]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
To wtedy Gunn jest tym, no... cuckoldem!

Odpowiedz
to wiadomo chyba od czasów "Super" :)

Odpowiedz
(29-08-2025, 21:49)samuuel napisał(a): No niestety, nowy Sup się przyjął i nieźle zarobił a fani w większości są zadowoleni. Ja ochoty na ten przebodźcowany film nie mam żadnej i wolę do kina pognać na ciekawy koncept zamiast męczyć się z przemielonymi wzdłóż i wszerz markami

Znaczy to jest film dla dzieci. Chyba tak naprawdę jedyny prawdziwy aktorski film o Supermanie dla najmłodszych - i jak masz dzieciaka i chcesz mu przedstawić tą postać to to jest do tego zdecydowanie najlepszy aktorski film do tej pory.

..a dla dorosłych to po prostu zwykła sterta głupot. Więc jak nie masz dzieciaka to w sumie nie wiem po co to oglądać.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Superman był dla dzieci, tutaj - patrząc po trailerze - zapowiada się produkcja dla nastolatków. Ale może być nieźle :p

Odpowiedz
Chyba dla upośledzonych nastolatków. Zblazowane, pozerskie gówno na podstawie równie zblazowanego, pozerskiego i gównianego komiksu.

Odpowiedz
Ale miga tam przez chwilkę jeden Czarnianin, więc jest jeden plusik. Ciekawe jak spi...lą jego postać?

Odpowiedz
W którym momencie jest Czarnianin? Bo nie chce mi się oglądać całości

Odpowiedz
Gdzieś tak 1:34-1:35, ale to dosłownie ułamek sekundy, blink and you'll miss it.

Odpowiedz
[Obrazek: 595301419_1270139375148041_1254157129325...e=6940CDA4]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
O MÓJ BOŻE, GENE SIMMONS?!

Odpowiedz
To Rob Zombie, przecież widać, że ma brodę : P

Odpowiedz
Supergirl we Flashu była postacią, która była na tyle dobra, że chciałem z nią osobny film.

Tutaj widzę jakąś spizganą nastolatkę na kacu. Gdyby nie pies to na początku wygląda to jak komedia o wnuczce Lebowskiego.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Przede wszystkim teraz zauważyłem, że Aquaman ma cygaro w buzi. To tak można w PG-13?

Odpowiedz
Mialby w ustach czarna trans-kutange to by byloby G i pokazywaliby ten film w przedszkolach, w ramach drag queen story hour :)

(11-12-2025, 21:10)Snappik napisał(a): Supergirl we Flashu była postacią, która była na tyle dobra, że chciałem z nią osobny film.

Tutaj widzę jakąś spizganą nastolatkę na kacu. Gdyby nie pies to na początku wygląda to jak komedia o wnuczce Lebowskiego.

Znam te nastolatke, Lua Gwiazdula, moja koszerna sasiadka z Londynu - wyglad (troche bardziej slutty), zblazowanie, etc.

Ogolnie nie mam z niczym problemu, bo jest mi to obojetne, ale...czy to jakies polaczenie DC z Marvelem, bo wyglada jak zaginiona czesc Guardians of the Galaxy i brakowalo tylko naglego awaryjnego ladowania Starlorda z zaloga, i jakichs hehszkowych tekstow-komentarzy marvelowskiej ekipy. No ja rozumiem, ze taki styl Gunna, ale kurcze, ilez mozna?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ale złą piosenkę dobrali. Powinna być ta:

Odpowiedz
No, wtedy faktycznie pasowałaby poziomem do reszty.

Odpowiedz
Kurva, zaś AZJATYCKI RYJ. Teraz beda ich obsadzac w kazdym filmie, zeby nadrobic 100 lat kina kiedy mieli ba nich WYJEBANE.

MAM KURVA DOŚĆ. DC mozna bylo ogladac bez zazenowania (do pewnego momentu) a teraz kolejny pierdolony Marvel. Jebac to.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości