Spartacus: Blood and Tits
Jestem gdzieś na 9 czy ósmym odcinku pierwszego sezonu. Ogląda mi się całkiem dobrze, Spartacus po śmierci swojej dzierlatki nie jęczy już non stop "maj łajf", parka gejów poszła do piachu i z zamulających wątków został tylko ten Crixusem. Bez kitu, na gościa lecą z trzy babki i to jest jego kurde cały wątek, poza tym że został odsunięty na boczny tor przez Traka-nowicjusza. Pytanie dla tych co już obejrzeli, czy facet będzie wiecznie takim cuckoldem? Dostaje wpierdol praktycznie od każdego a na dodatek jest ofiarą molestowania WTF!?

Odpowiedz
Mam skleroze ale pozniej juz chyba nie. Choc pamietam, ze jego postac do konca mnie wkurwiala.

A w rzeczywistosci on chyba byl jednym z przywodcow powstania.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
BTW oglądam sobie i myślę, ze skądś znam tę mordę kolesia co gra kumpla Spartacusa - Varro. Patrzę w necie a ten kloc to Jai Cortunay, facet miał dobra passę te 10 lat temu a teraz jakby zniknał z radaru, nie żeby było go specjalnie szkoda, bo w Terminatorze był no, po prostu był na ekranie. A postać Varro to kolejny cuck, a na dodatek idiota, który myśli, że jako gladiator wyjdzie z hazardowych długów, a pod jego nieobecność żona ma dziecko z innym - normalnie iks kurwa de. W ogóle wszystkie postacie (i kobiece i żeńskie)w tym serialu to jakieś cuckoldy, każdy zdradza i jest zdradzany - chociaż rozumiem, że dzięki temu zyskuje w oczach widza główny bohater. W sumie to serial ciągnie Spartacus, Batiatius i... Ashur, który okazuje się kawałem niezłego skurwysynka.

Odpowiedz
Crixusa czeka najbardziej tragiczny los - zwiąże się z brzydką i wredną murzynką.

Odpowiedz
Nie spoileruj mu :)
Bo jeszcze nie wie, że recastują Neevię.

Swoją drogą pamietam imię!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jestem po 10 odcinku pierwszego sezonu (jak Spartacus musiał zabić swojego przyjaciela) i kurde Crixus znowu dostaje po dupie xD. Facet szykuje się na to, żeby ze Spartim być ekskluzywna gwiazdą prywatnego pokazu, a w ostatniej chwili przy wszystkich gościach zmieniają go wskutek intryg blondi na Varro - aż parsknąłem śmiechem jak Crixus zrobił wtedy minę kota po wysraniu na pustyni :P

Odpowiedz
Ogarnij szybciej ten pierwszy sezon i odpalaj "Gods od the Arena", bo czeka cię prawdziwa uczta z najlepszą postacią tej calej serii czyli Gannicusem.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Galijczyk, Oenomaus w serialu jest czarny?! Klasyka :)

Zeby nie bylo, Peter Mensah jest zajebisty, ale mogli mu dac jakas wymyslona postac Nubijczyka. I tak, ja wiem, ze w serialu to wszystko jest umowne i instrumentalne.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
W ogóle był jeszcze śmieszny jednoodcinkowy wątek kandydata na gladiatora Segovaxa, za którego utrzymanie miała płacić Ilithyia. Facet lata z wielkim chujem po ekranie i w sumie widać, że coś knuje by na koniec zaliczyć spektakularną śmierć na krzyżu z uciętym fiutem. Exploitation at its finest :P Nie da się tego serialu traktować poważnie, a jednocześnie jest całkiem ciekawy jaka taki hardcorowy b-klasowiec.

Odpowiedz
Skończyłem oglądać pierwszy sezon i kurczę pieczone, to nie miało prawa być tak dobre. Pamiętam gdy w okolicach premiery obejrzałem dwa odcinki dałem sobie spokój bo historia sprowadzała się do jęczenie Spartacusa "maj łajf" przez wiekszość czasu ekranowego. Po tych blisko 15 latach dałem serialowi drugą szansę i po tych wstępnych odcinkach historia naprawdę przyciągnęła moją uwagę. Spartacus w interpretacji Whitfielda ciągnię ten serial na swoich barkach razem z resztą postaci. Batiatus okazuje się kawałem skrywysyna, a jednak da się czasami odczuć do niego nić sympatii, podobnie jak do Lukrecji. Serial jednak cały czas pokazuje, że mimo wszystko są to niebezpieczne żmije. Ilithia zaś to arcyżmija, kwintesencja perfidności, heh oby spotkał ją zły koniec.

Finał był zajebisty i mimo wszystko szokujący, zwłaszcza w wątki Crixusa i Lukrecji. W ogóle Galowi w ostatnim odcinku znów urosły jaja, gdy widziałem zachodzącą w nim zmianę miałem kupę satysfakcji.

Teraz pora na Bogów Areny a potem na resztę serii, ale już niestety bez Whitfielda.

Odpowiedz
Brak Whitfielda mocno czuć. Jego następca jest chujowy max niestety
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie da się ukryć, drętwy jest gość i podniosły do wyrzygu.
Scheckley napisał(a):Ilithia zaś to arcyżmija, kwintesencja perfidności, heh oby spotkał ją zły koniec.
Liberum veto! Najlepsza dupa w serialu jak dla mnie. Dobre polskie geny. Jak ją widzę to mi rośnie... poczucie dumy narodowej.

Odpowiedz
No ładna jest, nie przeczę, ale ten jej lisi wyraz twarzy nazbyt mi przypomina byłą :P

Odpowiedz
No to zakładam że Top 3 najlepszego seksu w twoim życiu lekką ręką.
Spartakus był taki wściekły w wiadomym momencie m.in dlatego że uświadomił sobie o ile lepiej mu się ruchało niż tą nudną żonkę.

Odpowiedz
To ja odniosę się do Ashura odc. 9. A konkretnie do FINAŁU: mam nadzieję, że skończy się tak, jak konczył się final 1 sezonu. Bo jednak pojechali w woke gówno na maksa.

Odpowiedz
Znaczy ma się zakończyć śmiercią kierownika ludus? To jak mieliby zrobić drugi sezon?
Właśnie zobaczyłem że gra w tym Ivana Baquero (jakąś Messię). Proszę, powiedzcie że nie uprawia seksu na ekranie. Nie chcę sobie nawet wyobrażać gołej Ofelii.

Odpowiedz
(31-01-2026, 23:24)Scheckley napisał(a): No ładna jest, nie przeczę, ale ten jej lisi wyraz twarzy nazbyt mi przypomina byłą :P

I wszystko jasne :).

Odpowiedz
Paszczak napisał(a):Właśnie zobaczyłem że gra w tym Ivana Baquero (jakąś Messię). Proszę, powiedzcie że nie uprawia seksu na ekranie.

Oczywiście, że uprawia, fajna dupa ogólnie. Z tego co kojarzę, to cycki i full frontala pokazuje już na początku pierwszego odcinka, później też ma kilka ciekawych scen. Szkoda, że ogólnie to trochę zmarnowana postać oprócz tego, bo zapowiadał się tam fajny konflikt, który póki co został gdzieś zapomniany i nic z niego interesującego nie wynikło.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Odpowiedz
Na pocieszenie napiszę, że ona tam bardziej cyckami i bobrem świeci niż uprawia seks jako taki, jeśli można tak napisać - ogólnie jest jedną z dwóch dup Ashura, która jest zakochana w swojej koleżance, która to z kolei nie odwzajemnia jej uczuć bo jest zakochana we wcześniej wymienionym. No i z tego powodu jest tam często z nimi w łóżku bardziej na dokładkę ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon