Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
To byłoby super. Pierwszy sezon Monachium. Drugi sezon przeskok i zatrudnienie Fergiego. Za serial ma odpowiadać gość od bardzo dobrego "Line of Duty", także jaranko.

Kto w roli Davida Bekchama? Ja tam bym widział Rege-Jeana Page'a, ale już będzie za stary bo Becks to pewnie wleci gdzieś dopiero w 3. sezonie :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
No to może Owen Cooper, ten młody z "Dojrzewania"?

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

Odpowiedz
Oh, FUCK OFF!!!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Detektyw Hole, czyli adaptacja powieści Jo Nesbo. PIerwszy sezon ma głównie adaptować "Pentagram"

Odpowiedz
No to trochę od dupy strony bo Czerwone Gardło, Trzeci Klucz i Pentagram tworzą trylogię powiązaną postacią Waalera jako głónego antagonisty i Pentagram rzecz całą zamyka.

Odpowiedz
o kierwole:

xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Agata Turkot znalazła widzę jakąś aktorską niszę?

Odpowiedz
Bez kitu, może jeszcze na sequel "The Housemaid" się załapie ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jeszcze trochę i na koniec roku, kiedy nadejdzie sezon nagród, będzie można dodać kategorie "Najlepsza scena napierdalania kobiety".

natomiast, nowość od Apple'a, w której wraca zbotoksowana Miszele Fajfer i mamy Pudziana Nicka Offermana na dobrym towarze :D

No, ale sama obsada fajna. Seral kolesia odpowiedzialnego za "Wielkie kłamstewka".

Odpowiedz
Pelivaron napisał(a):wraca zbotoksowana Miszele Fajfer

To zapowiada się mocarny pojedynek na wyrażanie emocji za pomocą jednego wyrazu twarzy, bo tam widzę jeszcze w obsadzie jest Nicole Kidman :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(04-02-2026, 13:37)slepy51 napisał(a):
Pelivaron napisał(a):wraca zbotoksowana Miszele Fajfer

zapowiada się mocarny pojedynek na wyrażanie emocji za pomocą jednego wyrazu twarzy

haha, totalnie. Aczkolwiek Kidman chyba w jakiejś roli mocno drugoplanowej, nie mniej jest szansa, że się dziewczyny spotkają razem na ekranie.

[Obrazek: 020326-Teaser-Margos-Got-Money-Troubles-...-large.jpg]

[Obrazek: Margos-Got-Money-Troubles-Photo-010402-j...-large.jpg]

[Obrazek: Margos-Got-Money-Troubles-Photo-010701-j...-large.jpg]

Big Nick

[Obrazek: Margos-Got-Money-Trouble-Photo-010401-jp...-large.jpg]

Odpowiedz
Serial Troppera (Banshee i Wojownik) z Anyą Taylor Joy i Olyphantem.

Serial z Moss i Kate Mara.

Odpowiedz

Najwyraźniej rywalizacja między Holmesem a Moriartym będzie się opierać na tym kto ma bardziej wkurwiający uśmieszek.
Lubię Sherlocki od GR, ale to jest po prostu denne.

Odpowiedz

Good luck doctor Scarpetta :)

Odpowiedz
Ch..a tam good luck. Serial na podstawie beznadziejnej serii książek popełnionej przez upośledzoną umysłowo lesbijkę która zdewastowała jeden z obrazów Waltera Sickerta aby udowodnić że był Kubą Rozpruwaczem. W dodatku jak widzę w serialu jest postać Lucy Farinelli. Gdyby rak miał ludzką postać, byłaby to Lucy. Wyobraźcie sobie najgorszą toksyczną girlboss we współczesnej "rozrywce' i pomnóżcie przez dwa. Może trzy.

Odpowiedz

Odpowiedz
Jest w wątku o trailerach filmowych, bo to nie jest serial przecież ;)

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Kurt Russell i Michelle Pfeiffer w nowym serialu Taylora Sheridana, który początkowo miał być połączony z uniwersum "Yellowstone" ale z tego co wyczytałem, chyba zrezygnowano z tego pomysłu:

Cytat:The six-episode present-day series was initially believed to be a part of the Yellowstone universe, however Paramount+ has revealed that the series will stand on its own as a profound family story about grief and resilience that has been described as Sheridan’s most intimate work to date.

Odpowiedz
Śmieszne. Oglądam te wszystkie spin-offy i prequele "Yellowstone" do końca ale samego głównego serialu jakoś nie mogę się zmusić. Obejrzałem pierwszy sezon, a właściwie zmęczyłem i nie mam w ogóle ochoty kontynuować. Nie wciąga po prostu. Ale wszystko co jest dookoła tego serialu oglądam bez popity, zwłaszcza dwa sezony "1923" to już klasyk.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości