Box Office czyli boks biurowy
Ja tylko czytałem, że:

+ jest mega "WOKE" i bliżej temu do żeńskiej wersji JOKERÓW z Pheonixem, niż jakiejkolwiek wersji Frankensteina :D
+ fabuła kompletnie do niczego nie prowadzi... 
+ Buckley jest fatalna i choć w tym roku ma (niemal) pewniak w Oscarach, to za rok może wjedzie Malina

Ogólnie kiedyś w plotach przewijało się, że to będzie MUSICAL, więc albo to była nieprawda, albo ten element wyleciał po pokazach testowych i naprawdę ostrych reshotach, bo o piosenkach ani widu, ani słychu.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Gorzej niz zakladali.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Za godzinę mam seans. Chcę się przekonać czy to jest serio takie tragiczne. Zwiastuny były fajne, Jessie, Bale i Jake w obsadzie, ehh. Od piątku już widzę, że nie grają w połowie kin CC.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Nowy film z Anthonym Mackie przy 150 mln budżetu miał otwarcie na poziomie 480 tysięcy dolarów. Jeden z największych flopów ever. Klęska jest tym większa, że w premierach wyprzedził go nawet niszowy dramat o gościu z zespołem Tourette'a z Robertem Aramayo, grany w o połowie mniejszej liczbie kin.

https://www.slashfilm.com/2160537/anthony-mackie-desert-warrior-one-of-biggest-box-office-flops-ever/
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Robić film za taką kasę z najbardziej bezpłciowych i pozbawionym charyzmy aktorem hollywoodu. To już Pedzio Paskal ma wiecej werwy niż on.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):Kurde, pomijając tego totalnie wyzutego z jakiejkolwiek charyzmy Anthony'ego "You've got to do better senator" Mackiego w roli głównej całkiem sensownie to wygląda, taki trochę filmowy "Assassin’s Creed Origins" ;) Grają jeszcze Sharlto Copley czy Ben Kingsley a reżyseruje znany z bardzo dobrej "Genezy planety małp" Rupert Wyatt. Oczywiście przy budżecie 150 milionów flopnie to niesamowicie ale mimo wszystko zapowiada się jak coś, co może kiedyś nawet obejrzę.

Nie trzeba było być Nostradamusem żeby to przewidzieć :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(Wczoraj, 08:56)Snappik napisał(a): Nowy film z Anthonym Mackie przy 150 mln budżetu miał otwarcie na poziomie 480 tysięcy dolarów. Jeden z największych flopów ever. Klęska jest tym większa, że w premierach wyprzedził go nawet niszowy dramat o gościu z zespołem Tourette'a z Robertem Aramayo, grany w o połowie mniejszej liczbie kin.

https://www.slashfilm.com/2160537/anthony-mackie-desert-warrior-one-of-biggest-box-office-flops-ever/

Tłuszcze nie chciały oglądać filmu z takim palantem?

PS: to ponoć film sponsorowany przez Saudów więc nikogo strata nie obchodzi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(Wczoraj, 08:56)Snappik napisał(a): Nowy film z Anthonym Mackie przy 150 mln budżetu miał otwarcie na poziomie 480 tysięcy dolarów. Jeden z największych flopów ever. Klęska jest tym większa, że w premierach wyprzedził go nawet niszowy dramat o gościu z zespołem Tourette'a z Robertem Aramayo, grany w o połowie mniejszej liczbie kin.

Saudowie zrobili motyw znany ze sportu, weźmy producentów, reżyserów z Holly i podpatrzymy jak oni kręcą prawdziwe kino, luźne 150 mln na przejebanie wyłożymy, dodamy czarnego Kapitana Amerykę i jakoś to będzie, jakoś w 2021 zaczęli kręcić

efektem jest spektakularny flop w BO

fundusze inwestycyjne z Arabii Saudyjskiej, Kataru oraz ZEA, zaangażowały się w finansowanie przejęcia WB Discovery, bo wyłożyły ok. 24 mld dolców

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon