Mefisto napisał(a):czemu? gra może chyba budzić emocje, a przeciwnicy się podżegiwaćW rzeczy samej, ale przeoczyłeś jedno: ciągle tylko ty marudzisz i podżegujesz, a np. Solo, obiekt twoich ataków, nic sobie z tych docinków nie robi. Nie rusza go to i już. Znasz chyba powiedzenie o szczekających psach i karawanie?... :wink:
Mefisto napisał(a):jejku, jakich oryginalnych słów używaszPrawda? Nie mam niestety w zwyczaju pisać pierdolisz i w chuj, więc daj sobie spokój i przestań mi tu błamgolić. :cool:
Mefisto napisał(a):wszyscy zaczęliby z czystym kontem, nawet ci, co dołączyli późniejTo doskonały postulat! I tylko chyba ty nie zauważyłeś, że został on wprowadzony na samym początku tej gry, od pierwszej rundy. Każdy zaczął grę z czystym kontem. A dołączyć do gry, jak również opuścić ją, można w każdej chwili. Nawet nie chcę wyobrażać sobie, co będziesz mówił, kiedy teraz dołączy jakiś autentyczny killer (zasłużony forumowicz z tego forum!), zdobywający seriami same piątki.
Mefisto napisał(a):teraz po prostu gra na punkty nie ma już sensu, bo Solo nikt nie dogoni i tyleObawiam się, że rozwiązanie tej sytuacji jest jedno. Jeśli nie czujesz się na siłach, aby dalej grać, możesz opuścić konkurs. Gra nie polega na tym, że kończy się ją, kiedy któryś z graczy osiągnie przewagę nie do odrobienia (oczywiście zawsze będzie ona tylko teoretyczna), lecz kiedy ktoś ugra 100 punktów.
Mefisto napisał(a):hmm...a Who is Who?To dawne dzieje, a poza tym nie widzę już w tej grze potencjału. Zauważyłem jakiś czas temu (kiedy zaglądałem tu sporadycznie), że sam odpaliłeś tutaj ten konkurs. Liczba przeprowadzonych edycji mówi sama za siebie.
Donia Agata napisał(a):Cass, nie zrażaj się i nie smuć.Ależ nigdy w życiu! Jak mówiłem, absolutnie nie mam do nikogo pretensji. Gramy i bawimy się dalej. :smile:
Donia Agata napisał(a):w każdych AVTAKACH, jeśli dobrze pamiętam, prowadziła bardzo zdecydowanie jedna osoba, do takich należałeś własnie Ty, Negrin... jeszcze ktoś?Noo, nie przesadzajmy. Ekstraklasa to byli Negrin, Tyler i Massif (w dodatku oni toczyli raczej wyrównane boje), a ja robiłem co najwyżej na jej zapleczu.
Donia Agata napisał(a):pomyślałam, że ty bardzo rzadko przesuwasz godziny gry. A tu proszę, ogłoszenie o zmianie. Ale ok, i tak jest nieźle. To dopiero drugi raz.Trzeci. :cool:
Donia i Solo: dzięki wielkie za słowa uznania. :smile:
Crov napisał(a):Fakju, ja mam trzecie miejsce i gram w miare regularnie! :P Aż mi się przykro zrobiło...Kurde, jeszcze jednego niezadowolonego mi tu potrzeba...
Crov, ja wiem, że jesteś trzecią siłą Avtaka i że potrafisz niekonwencjonalnym zagraniem wkręcić współgraczy w ziemię â szacuneczek jest, zapewniam. Tylko że miałem na myśli osoby, które grają praktycznie codziennie, a ty, jak zauważyłem, co kilka dni robisz sobie przerwę, aż sam się dziwię.
Dobra, mała zmiana, pamiętajcie, wielka czwórka Avtaka to Solo, Mefisto, Crov i Donia Agata. :razz:
12-05-2009, 17:02