Crov napisał(a):10 komedii romantycznych? Oke! Wymieniaj. :)No, niech będzie 2008 rok: Ile waży koń trojański, Jeszcze raz, Lejdis, Mała wielka miłość, Nie kłam kochanie, Rozmowy nocą, To nie tak jak myślisz kotku, w sumie Kup teraz też jest komedią rom. To daje 8. Pomyliłem się o dwa, to i tak mniej niż Ty :>
Crov napisał(a):I tak, przede wszystkim chodziło o mainstream i kino masowe - to chyba logiczne.Generalnie liczby, którymi rzucasz z taką pewnością nie są zbyt logiczne, no ale załóżmy że wiem o co Ci chodzi :]
Mefisto napisał(a):w zeszłym roku mieliśmy ponad 60 filmów co ponoć jest rekordem od któregoś tam roku - inne pytanie, to ile z tego nadaje się do oglądania :)Pytanie, ile z nich widziałeś, by tak twierdzić :)
A na temat: niezależnie od filmów i ich poziomu, nie licząc kilku wyjątków, generalnie polskie plakaty straszą mnie na przystankach bidą i nędzą. I nie wiem dlaczego, bo polska szkoła plakatu ma taki dorobek, że świat się chowa. Gdzie się więc podziali artyści i dzieła pokroju polskich posterów do Obcego, Terminatora czy Dyliżansu? Nie wiem.
Nic paskudniejszego iż gdy pierwszy przybywający gość snuje się i nie wie, co ma począć, a jego ślubna megiera szeptem wierci mu dziurę w brzuchu za to, że przyjechali za wcześnie.
BezSzans - Kampania społeczna
BezSzans - Kampania społeczna
24-07-2009, 19:45