Film jest faktycznie genialny. Mnie trzymał w napięciu od początku, do końca, a jeszcze w między czasie potrafił wzruszyć.
Mam to szczęści, że to nieznany mi aktor i nie wiedziałem, co będzie na końcu.
Jest więcej niż jeden lokal, bo akcja dzieje się w sumie w 3. Sotkanie Olega z jego kumplem można banalnie i realistycznie wyjaśnić. Akfonsa też... Film ma w sobie coś z "Sin City", ale dobrze, że tylko tyle, bo inaczej bym nie wyrobił...
A właśnie: Jeśli ktoś chciałby mnie poznać osobiście, to będę pierwszą osobą w kolejce po bilety na premierę w warszawskim Multikinie, jak tylko film dojdzie do Polski :)
Cytat:Paul Walker jest doskonały w głównej roli, tyle że jak tylko go zobaczyłem to wiedziałem już co będzie na końcu filmu
Mam to szczęści, że to nieznany mi aktor i nie wiedziałem, co będzie na końcu.
Cytat:w kilkumilionowym mieście, napewno jest więcej niż jeden lokal gastronomiczny i więcej niż jeden alfons
Jest więcej niż jeden lokal, bo akcja dzieje się w sumie w 3. Sotkanie Olega z jego kumplem można banalnie i realistycznie wyjaśnić. Akfonsa też... Film ma w sobie coś z "Sin City", ale dobrze, że tylko tyle, bo inaczej bym nie wyrobił...
A właśnie: Jeśli ktoś chciałby mnie poznać osobiście, to będę pierwszą osobą w kolejce po bilety na premierę w warszawskim Multikinie, jak tylko film dojdzie do Polski :)
25-06-2006, 11:38