Pierwszy odcinek już jest... w sieci. W nie najlepszej może jakości ale jest.
Coż mogę bez spoilerowania stwierdzić... odcinek kończy się mocno! Jak jeszcze w żadnym wcześniej, może się potem ostro dziać. ...albo się farciaż Dexter wykaraska jak ze wszystkiego wcześniej.
Rzeczywiście troche tak jest. Daje się to jednak łyknąć bez większego trudu.
E dla mnie jest po prostu zarąbista, uwielbiam słuchać jak rzuca fuckami... :P
[ Dodano: Nie Sie 23, 2009 02:08 ]
O, Snuffer mnie wyprzedził.
Nie oceniam odcinka w aż tak czarnych barwach. Serial troche siadł, lecz zle nie jest.
Dlaczego głupio doprowadzono do końcówki?
Coż mogę bez spoilerowania stwierdzić... odcinek kończy się mocno! Jak jeszcze w żadnym wcześniej, może się potem ostro dziać. ...albo się farciaż Dexter wykaraska jak ze wszystkiego wcześniej.
Crov napisał(a):Nie zrozumiałeś. Wytłumaczę. Na pierwszy rzut oka wygląda to dojrzale - są bluzgi, jest krew, jest nagość, tu piją, tam palą. Pozytywnie. Ale to tylko fasada, żeby sprawić wrażenie serialu robionego dla dojroślejszego widza niż w rzeczywistości. Wiadomo przecież, że bluzgi, krew czy fajki to nie esencja dorosłości w filmie czy serialu, a dopełnienie, które pomaga budować realizm świata.
Rzeczywiście troche tak jest. Daje się to jednak łyknąć bez większego trudu.
Crov napisał(a):A Deb nie jest urocza. Powiedzmy sobie szczerze: jest irytująca i mało się rozbiera. :)
E dla mnie jest po prostu zarąbista, uwielbiam słuchać jak rzuca fuckami... :P
[ Dodano: Nie Sie 23, 2009 02:08 ]
O, Snuffer mnie wyprzedził.
Nie oceniam odcinka w aż tak czarnych barwach. Serial troche siadł, lecz zle nie jest.
Dlaczego głupio doprowadzono do końcówki?
Najmocniejszym powodem, by utrzymać prawo do posiadania i noszenia broni przez ludzi jest to,
że stanowi ono dla nich ostateczny środek do obrony przed tyranią rządu.
-- Thomas Jefferson
23-08-2009, 02:05