Cass napisał(a):szczęśliwym zwycięzcą okazał się MEFISTO.
fuck yeah! who's your daddy! :cool:
Cytat:Kadrem niewymagającym podawania konkretnego tytułu był nr 22, czyli "Critters". Konia z rzędem temu, kto naprawdę wie, z której części cyklu pochodzi to ujęcie.
tylko w części pierwszej pojawił się duży Critters - w pozostałych były już malutkie, każde dziecko to wie :)
Cytat:Myląca okazała się zwłaszcza sowa ze zdjęcia nr 15 â kilka osób napisało "Harry Potter".
jezus maria, chciałoby się rzec - tak kultowy film i tak kultowa sowa, nie można nie wiedzieć :P
Cytat:Poza tym kłopoty sprawił "Rambo", parę razy omyłkowo wzięty za "Rambo II", a ja wcale nie jestem bez winy, bo wybrałem ujęcie charakterystyczne, owszem, ale dla całego cyklu, a nie konkretnie dla pierwszej części.
czy ja wiem - tylko w jedynce akcja dzieje się w lesie i tylko w jedynce John sobie "skrobie" broń :) Ale jeśli mam być szczery, to najpierw chciałem napisać Predator :) Dopiero jak spojrzałem na nóż, to już wiedziałem :)
Cytat:Jeden z graczy miał też obiekcje względem kadru nr 31, czyli "Fantastycznej Czwórki", twierdząc, że ten kadr mógł równie dobrze występować w sequelu.
miałem dokładnie takie same obawy, ale IMDb twoim przyjacielem :)
Cytat:Kadr nr 10. To właśnie tutaj można było podać któryś z dwóch tytułów (albo oba jednocześnie). Ujęcie pochodzi z "Łowcy" Manna, ale pamiętałem, że taka sama scena była w "Czerwonym smoku" Ratnera
w Red Dragon tygrys leży w drugą stronę, a cała scena nie ma takich niesamowitych ujęć, kręconych z bardzo bliska - jak dla mnie pomyłki być po prostu nie mogło, ale rozumiem, jeśli ktoś strzelił inaczej :)
Cytat:Osobnego wyjaśnienia wymaga tytuł "American Vacation" (nr 18), którym rzucił Tyler Durden.
tu właśnie strzelałem wcześniej, że o ten kadr może Ci chodzić z tymi dwoma tytułami - wydaje mi się, że podobne ujęcie (czyli laska w super aucie jadąca obok bohatera), o ile nie występuje jeszcze w którymś z filmie z Vacations w tytule, to na pewno w jakimś innym filmie z Chasem :)
Cytat:tak, wiem, że z numerem 36 przegiąłem.
czemu? przepiękny okaz zdrowej, seksownej kobiety od tyłu - więcej takich poproszę :)
Cytat:Nie macie ZIELONEGO pojęcia, ile czasu i wysiłku zajmuje opracowanie wyników i przygotowanie takiego podsumowania.
wiemy :) pamiętaj o Who's Who ;)
tak czy siak znowu wykonujesz świetną robotę - gratsy
A odnośnie wyników, to chyba można już powoli gratulować Solo - żeby go dogonić, potrzebowałbym znowu zgadnąć full, a on nie trafić dwóch, co wydaje mi się bardzo wątpliwe. No, ale przynajmniej z drugiego miejsca mnie nikt nie wycycka raczej ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
24-08-2009, 21:57