Mimo, że DP mi się podobał (zresztą jak wszystkie filmy Quentina) to jednak Danus ma trochę racji. To, że podoba mu się seria "Transformers" nie znaczy przecież, że nie może krytykować innych filmów (nie związanych z sieczką :grin: )
A teraz pewnie mi się dostanie :mrgreen: :
Łowca - No całkiem dobre kino. Nie zachwycił mnie. Do Milczenia Owiec mu daleko, Czerwonego smoka nie pamiętam za bardzo więc do niego nie będę porównywał. Największy plus to Tom Noonan jako Dolarhyde, całkiem nieźle spisał się też Brian Cox no i muzyka. Może gdybym go obejrzał dawniej spodobałby mi się bardziej a tak to tylko niezły kryminał. Kiedyś do niego powrócę i może wtedy spodoba mi się bardziej. 6/10
A teraz pewnie mi się dostanie :mrgreen: :
Łowca - No całkiem dobre kino. Nie zachwycił mnie. Do Milczenia Owiec mu daleko, Czerwonego smoka nie pamiętam za bardzo więc do niego nie będę porównywał. Największy plus to Tom Noonan jako Dolarhyde, całkiem nieźle spisał się też Brian Cox no i muzyka. Może gdybym go obejrzał dawniej spodobałby mi się bardziej a tak to tylko niezły kryminał. Kiedyś do niego powrócę i może wtedy spodoba mi się bardziej. 6/10
Wall Street 2 - 5/10
Wall Street 7.5/10
Dla Niej wszystko 7/10
Zanim odejdą wody 6.5/10
Dochodzenie 7/10
Pozdrowienia z Paryża 3/10
Wyspa tajemnic 9/10
The Hurt Locker 7.5/10
Invictus 8/10
Droga 7/10
Wall Street 7.5/10
Dla Niej wszystko 7/10