Cytat:Nie wiedziałem, że Corn tak z nazwiska będzie opisywał publicznie.Tak, żebyście płakali pipki po kątach.
Grupa 2, czyli tak zwana Grupa Śmierci faktycznie była grupą śmiertelną dla wielu graczy.
Jeszcze raz przypomnę cytat, który rozbawił mnie na dobre kilka minut
Krove napisał(a):Trudne kurwa
:D
Ok, do rzeczy.
Zwycięzcą drugiej grupy został Mefisto, który nie odgadł tylko jednego z trzydziestu kadrów; na drugim miejscu uplasował się Cass, który odgadł poprawnie 20 kadrów i wygrał grę na czas z Dr_Bakierem. Trochę wstyd dla reszty, bo Bakier miał tylko jeden dzień na odgadnięcie kadrów :P
Jeszcze słowem wyjaśnienia. Krove wylądował przed jarodem gdyż ten drugi przysłał mi odpowiedzi 5 minut po 20:00, i chcąc być uczciwy wobec reszty grupy nie mogłem uznać tych odpowiedzi, choć oczywiście je sprawdziłem.
Oto tabela grupy 2:
Mefisto â 29/30
Cass - 20/30
Dr_Bakier â 20/30
Luis Cyfer - 11/30
Krove - 7/30
jarod - 10/30
---------------------------------------------
........... 1. I Spy
Jarod jedyny nie wiedział.
........... 2. Identity
Tajemnicze drzwi pochodzą z filmu Tożsamość z Johnem Cusackem. Krove strzelał w Fight club, Dr_Bakier w inny film z Johnem - 1408, a gwiazdą kadru został Cass ze swoim La grande vadrouille, który szczerze przyznaję wywołał u mnie wielkie wtf :]
........... 3. New York Taxi a.k.a. Taxi
Krove wyraźnie pojechał po bandzie, ze swoim Krew i Wino :D. Cyfer i jarod bez odpowiedzi.
........... 4. In Good Company
Romeo i Julia według jaroda, Co z oczu to z serca według Bakiera. Reszta nie próbowała nawet. Jedyny Mefisto zgadł.
........... 5. The Last Samurai
Cass, Mefi, Cyfer i Bakier = tak, jarod i jego King Arthur oraz Krove i jego Hero = nie.
........... 6. White Noise 2: The Light
Nathana Fillion odbijającego się w potłuczonym lustrze rozpoznał jedynie Mefisto. Inne tytuły, które padły - Miller's Crossing; Waters Edge i Serenity
........... 7. Blade Runner
Krove myślał, że to Mad Max.
........... 8. The Exorcism of Emily Rose
Krove stał się moim ulubionym zawodnikiem. Widać, że chłop ma dobre poczucie humoru. Tym razem zaatakował Smażonymi, zielonymi pomidorami :]
........... 9. I am Sam
Ofiary wojny według Krove'a :]. Reszta dobrze.
......... 10. Alex Rider: Stormbreaker
BMW w akcji 2 - Krove, Transporter - Bakier.
......... 11. In America
Ciekawe co by napisał Krove tym razem :]. Dr_Bakier myślał, że to W Krzywym Zwierciadle: Wakacje.
......... 12. Groundhog Day
Wszyscy odpowiedzieli poprawnie.
......... 13. Intolerable Cruelty
Luis Cyfer sądził, że to Wojna Polsko-Ruska. Reszta poza Mefim i Cassem nie odpowiadała.
......... 14. The Maltese Falcon
Padła Casablanca, czyli to na czym mi zależało. Reszta nie dała się wkręcić.
......... 15. Before Sunset
Najważniejszy kadr tej grupy. Gdyby Dr_Bakier zachował oryginalną pisownie zająłby drugie miejsce. Pomylił jednak wschód z zachodem i jego "Przed Wschodem Słońca" sprawiło, że uzyskał tyle samo punktów co Cass. Wtedy zadziałał czynnik czasowy i Cass wylądował na drugim miejscu. Poza tym reszta odpowiedziała prawidłowo.
......... 16. High Noon
Jestem mega zadziwiony faktem, że tylko połowa grupy odgadła.
......... 17. The Hudsucker Proxy
Sytuacja identyczna jak z kadrem 16tym.
......... 18. The Seeker: The Dark Is Rising
Widać mało osób oglądało Deadwood i nie poznało Iana McShane'a na zdjęciu. Trafił jedynie Mefisto, próbował jeszcze Cass strzelając w Godsend i myląc tym samym De Niro z McShanem
......... 19. Glengarry Glen Ross
Lucyfer nie wiedział, Krove napisał Rose zamiast Ross, ale nie jestem drobiazgowy więc zaliczyłem. :]
......... 20. Get Carter
Caine jadł zupę w Get Carter o czym nie wiedział Cass myląc z The Italian Job i Krove sądząc, że to Czwarty Protokół.
......... 21. You've Got Mail
Nudziarskie filmy z Meg Ryan to każdy kojarzy...ech.
......... 22. Matchstick Men
Krove i Cyfer nie wiedzieli, nie strzelali.
......... 23. Imagine Me & You
Kadr którego nikt nie odgadł. Bakier próbował myśląc, że to Fucking Amal, a jarod pomylił ten kadr z 24 i podpisał go jako Bed of Roses.
......... 24. Bed of Roses
Poza jarodem, który pomylił kadry wszyscy zgadli
......... 25. Good Morning Vietnam
Tak sobie myślałem, że to jest trochę za trudne, ale co mi tam. Potem będzie gorzej :] Mefisto, Bakier i jarod zgadli. 6 Zmysł według Krove, Full Metal Jacket według Cyfera
......... 26. Quiz Show
JFK myślał jarod.
......... 27. Captain Corelli's Mandolin
Kolejna pułapka, na którą dał się złapać Krove obstawiając Szyfry Wojny, oraz Cyfer z jego Time To Kill
......... 28. A Good Year
Brawa dla Mefisto i Cassa. Inne tytuły, które padły to Spacer w chmurach i Okruchy Dnia.
......... 29. A Perfect World
Jedyny Krove strzelał w jeden z moich ulubionych filmów Field of Dreams.
......... 30. Forgetting Sarah Marshall
Krove, Cyfer i Cass nie mieli pojęcia.
Za moment podliczę czasy i zaktualizuję tabelę.
29-09-2009, 20:54