no jakoś nie widzę tematu poświęconego Matrixowi więc zakładam, ale robię to nie dlatego że jakiś ze mnie fan tego filmu, po prostu nurtuje mnie pewna sprawa. Same filmy oceniam następująco:
-Matrix - 5/5 (szkoda że zrobili kolejne części)
-Matrix Reloaded 3/5 (myślaem że będzie takim sobie przerywnikiem między świetną jedynką i dobrą trójką, a tu nic z tego...)
-Matrix Revolutions 2/5 (a może byłoby i 1/5 gdyby nie rewelacyjna bitwa o Zion ktora była jedynym powodem że nie żałowałem pieniędzy wydanych na bilet do kina)
co ludziska sądzicie?
a sprawa która mnie nurtuje już się wyjaśniła (thx ALIEEN) więc o niej nie napiszę.
-Matrix - 5/5 (szkoda że zrobili kolejne części)
-Matrix Reloaded 3/5 (myślaem że będzie takim sobie przerywnikiem między świetną jedynką i dobrą trójką, a tu nic z tego...)
-Matrix Revolutions 2/5 (a może byłoby i 1/5 gdyby nie rewelacyjna bitwa o Zion ktora była jedynym powodem że nie żałowałem pieniędzy wydanych na bilet do kina)
co ludziska sądzicie?
a sprawa która mnie nurtuje już się wyjaśniła (thx ALIEEN) więc o niej nie napiszę.
30-07-2005, 00:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2019, 22:12 przez Mierzwiak.)