Blind Dating- naiwna, głupiutka i strasznie przewidywalna komedyjka z Pinem oraz uroczą Anjali Jay. Ilekroć pojawiała się na ekranie aż miło było patrzeć. Aktorstwo średnie z lekkim wskazaniem na niewidomego Pine. Zagrał dość przekonująco by móc uwierzyć, że nie widzi naprawdę. Jak już macie oglądać to koniecznie przy piwie. Bez tego trunku nie przełkniecie paru scen(na przykład rzucanie do kosza)
5/10
Cassandra's Dream- łoł, bo tyle ciśnie mi się na usta. Świetna historia ze znakomitymi kreacjami McGregora, Farella a w szczególności Toma Wilkinsona który mimo krótkiego czasu ekranowego wprowadzał niezwykłą ilość charyzmy. Postać którą grał była niezwykle charakterystyczna co na pewno było zasługą aktora. Film ogląda się jednym tchem i seans mija bardzo szybko by na końcu pozostawić widza z japą w dole. Ja na przykład nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Polecam gorąco, ponieważ to moim zdaniem jeden z lepszych Allenów.
9/10
5/10
Cassandra's Dream- łoł, bo tyle ciśnie mi się na usta. Świetna historia ze znakomitymi kreacjami McGregora, Farella a w szczególności Toma Wilkinsona który mimo krótkiego czasu ekranowego wprowadzał niezwykłą ilość charyzmy. Postać którą grał była niezwykle charakterystyczna co na pewno było zasługą aktora. Film ogląda się jednym tchem i seans mija bardzo szybko by na końcu pozostawić widza z japą w dole. Ja na przykład nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. Polecam gorąco, ponieważ to moim zdaniem jeden z lepszych Allenów.
9/10
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
19-10-2009, 20:30