Spider-man 3 do dziś myślałem że "Batman i Robin", "Kobieta Kot" czy "Ultraviolet" to najgłupsze filmy jakie oglądałem...ale nie. Najbardziej niespójny, nielogiczny, niesmaczny i budzący litość scenariusz świata za setki milionów, nie widziałem nigdy "Martwego zła" i dobrze mogę śmiało powiedzieć że Sam Raimi to reżyser-debil i nie mieć wątpliwości...Parada kompletnych nieporozumień obsadowych, Venom czyli w świecie Marvela odpowiednik Jokera, mówi głosem jakiegoś kastrata z seriali dla dziewic, Spider-men to w dobrej wersji cipa, a w złej kompletny debil, o motywacji postaci i ich nielogicznych zachowaniach nie warto pisać bo to brzmi tak jakby było co analizować, logika wydarzeń: koleś nie ginie od wybuchu ale umiera bo przebili go latawcem, poznawanie twarzy osoby stojącej z 40 metrów wyżej, eksperymenty fizyczne zmieniające zwykłych ludzi w piasek, pozostaja niezauważone...taa, nawet jak na komiks to za dużo. Jeżeli kiedykolwiek będę miał dziecko to będę cenzurował filmy, żeby nie obejrzało czegoś tak zdebilałego. Napisałem jakiś czas temu złe słowa o "Ghost Rider" to był zły film ale przy Spider-manie 3 to jednak był dobry film :twisted:
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
10-11-2009, 00:23