Cytat:nie, tylko na co drugim :)
Zawsze to jakiś postęp ;).
Może ujmę to tak - podczas seansu pierwszej części miałem wrażenie, że poszedłem na głupi film mający do zaoferowania tonę odpowiednio dawkowanej akcji, której jeszcze w kinie, pod taką postacią, nie widziałem. Po seansie była do kolejna pozycja do kupienia w przyszłości na DVD.
Sequel sprawił, że sam czułem się jak idiota płacąc za oglądanie chłamu, który przyjemnie oglądało się przez pierwsze dziesięć minut - jeszcze przed całą serią klozetowego humoru (jedynka po okazyjnym kopie w jaja pozwalała wstać. Dwójka na jednym kopie nie poprzestaje i okłada leżącego kijem golfowym) i przeładowania mózgu widza efektami specjalnymi.
Trójka, zamiast kopać po jajach, od razu przejedzie po widzu upstrzonym płomieniami tirem, wyładowanym wszystkim tym, czego w amerykańskim kinie nienawidzę.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
17-01-2010, 13:13