Perfik napisał(a):W porównaniu do Oscarów (a dokładniej do tych ostatnich, które wypadły znakomicie) trochę jednak za skromnie jak na mój gust :roll:
A mi się właśnie Globy za ten swój "skromny", kameralny charakter bardziej od Oscarów podobają :smile: Wszystko to w miarę szybko idzie, bez zbędnych, długaśnych pokazów i nie wiadomo czego. Ale wiadomo to jest znowu mój gust :wink:
Cytat:Jak dla mnie na Oscara za reżyserie zasługuje zarówno Cameron jak i Tarantino, a że ten drugi jeszcze nie dostał to przychylam się do Quentina.
Tylko, że właśnie tak niestety odczytałem Globy dla Bullock i Barrymore. Na zasadzie, że jeszcze nic nie otrzymały. I w sumie tak też dostał Scorsese Oscara za "Infiltrację" na zasadzie, że jeszcze nic nie dostał. To ja jednak tak nie chcę. Dlatego też mimo, że Cameron już Globa to i tak uważam, że w pełni na niego zasłużył i dobrze się stało, że dostał :smile:
Cytat:A ja uważam, że jeśli komuś należy się Oscar to powinien go dostać niezależnie od tego ile ich już posiada
Podpisuję się obiema rękoma i nogami pod tym :wink:
21-01-2010, 01:37