Mefisto napisał(a):a co innego napisać o jednym z najlepszych filmów dekady, że "zdjęcia są ok, ale fabuła kuleje".A kto twierdzi że to film dekady? W temacie "Prestiżu" udowadniano mi że moje podejście wynika z tego że sugerowałem się zdaniem innych o filmie. Dla mnie to żaden film dekady...Nie widzę w nim nic nadzwyczajnego, od momentu ucieczki z farmy zaczyna się seria kompletnie nieprawdopodobnych "niezauważeń" uciekających bohaterów, działań wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, do tego motyw bezpłodności i tajemniczej organizacji "Human Project" ani nie wiadomo skąd ani po co...Za dużo przypadków dla mnie i niedopowiedzeń. Nie widzę jakiegoś sensownego przesłania. Reszta widz, super jesteście niezwykle mądrzy i chwała że są na świecie tak mądrzy ludzie, dla których "film dekady" jest filmem dekady i innej opcji nie ma.
EL-Kal napisał(a):OK, ale ja z chęcią napiszę coś więcej na ten temat, bez zbywania innych użytkowników "a bo mi się nie chce"To pisz od razy, skoro ode mnie wymagasz poziomu mini recenzji to nie rób odstępstw bo to jest niekonsekwencja.
Crov napisał(a):Ach ten Kuba, zawsze musi udowadniać wszystkim, że potrafi!Mistrz ciętej shoutboxowej riposty...po co pisać jakieś konstruktywne posty, lepiej wejść w jakiś temat i komuś przypie*****ć. Crov w tym jesteś najlepszy.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
04-02-2010, 16:25