Fantastyczny Pan Lis - Jeśli chodzi o zeszłoroczne animacje to przy tej Odlot jak dla mnie wymięka, znaczy, że wymięka to przesada, ale Fox lepszy i zdecydowanie bardziej w mój gust. Fabuła jako taka nie jest specjalnie ciekawa i jej trzon śmiało nadawałby się do animacji dla dzieci, jednak dialogi i postaci są pierwszorzędne i nawet nie próbują udawać, że są pisane z myślą o dzieciach(sorry, że tak ciągle o dzieciarni piszę, ale rozumiecie o co chodzi?). Zastanawia mnie tylko dla kogo ten film jest, bo wątpię, żeby jakiemuś maluchowi się to podobało, sam bym nie pokazał tego mojemu dziecku(w sensie jakoś bardzo bym nie zachęcał), a dorośli będą tylko w połowie usatysfakcjonowani. Dziwny film, niby miło zobaczyć w animacji prawdziwsze postaci niż zazwyczaj, ale z drugiej nie dociśnięto pedała i wyszło takie trochę niewiadomoco. 7/10
Po obejrzeniu takie myśli mnie naszły - sensacyjny film w takiej formie? Niechby sobie nawet był o zwierzątkach, tylko żadnej bajkowości i śmiesznych, miłych bohaterów.
An Education - Poderwał dziany facet ładną, młodą laskę, przekonał nawet do siebie jej staroświeckich rodziców, mieli się żenić, ale potem Historia kiepska, niezbyt to emocjonujące, ale przynajmniej bez sciemy, co w takim filmie mogło łatwo się znaleźć, akorstwo ok (Molina pozamiatał). Taki se film. 5/10
Po obejrzeniu takie myśli mnie naszły - sensacyjny film w takiej formie? Niechby sobie nawet był o zwierzątkach, tylko żadnej bajkowości i śmiesznych, miłych bohaterów.
An Education - Poderwał dziany facet ładną, młodą laskę, przekonał nawet do siebie jej staroświeckich rodziców, mieli się żenić, ale potem Historia kiepska, niezbyt to emocjonujące, ale przynajmniej bez sciemy, co w takim filmie mogło łatwo się znaleźć, akorstwo ok (Molina pozamiatał). Taki se film. 5/10
11-03-2010, 00:15
Spoiler