Yossa napisał(a):Ahh... chodzi Ci o zniszczenie jej przez Krakena? Tyle tylko, że to nic nie tłumaczy.Nie, nie o zniszczenie, znowu udowadniasz że nie oglądałeś filmu.
Kraken z Jackiem w paszczy ZATOPIŁ Perłę.
Kraken jest na usługach Davy'ego Jonesa.
Jack i Perła znaleźli się w Luku Jonesa.
Teraz łapiesz czy trzeba napisać wprost?
Cytat:Poza tym... Na końcu świata wymaga wysilania szarych komórek? Bez jaj.Twoje własne słowa:
Cytat:nie mogę o niej za dużo powiedzieć bo zapomniałem zabrać mojego Notatnika Do Zapisywania Kto Z Kim Spiskuje Przeciwko Komu. Widz jest bombardowany knowaniami i zanim zdąży je przetrawić i wyłapać nieścisłości ma już kolejną porcję do przetworzenia. Bardzo podobała mi się scena w której Julio namawiał Pablo, aby zjednoczyli siły przeciwko Huanicie, ale nie mógł wiedzieć o tym, że Pablo i Huanita zawiązali już spisek z Enrique przeciwko Horhe.Jak widać dla niektórych tak proste rzeczy są zbyt skomplikowane, ale to nie mój mój problem.
Cytat:Jeśli twierdzisz, że jest to recenzja, to znaczy, że nie znasz znaczenia tego słowa.Masz rację, to nie recenzja, to paszkwil świadczący o tym że autor albo większość filmu przespał, albo w ogóle go nie oglądał, skoro wypisuje bzdety typu "Jack przerobił Czarną Perłę na pojazd gąsienicowy". To jest dopiero LOL.
27-05-2007, 15:06