Kiedyś EIII BARDZO mi się podobał, obecnie jeśli już będę oglądać film ponownie, to wyłącznie dla scen akcji. Odpowiadam nie dlatego, że się z tobą nie zgadzam, ale dlatego że pleciesz bzdury : )
Swoją drogą powinni wszystkim badać krew, od razu okazałoby się kto ma złe midichloriany
To co najgorsze w EIII, to przemiana Anakina. To delikatny proces, który powinien być rozłożony na 3 filmy, tymczasem zajął 3 sekundy. W jednej chwili ze szlachetnego Jedi Anakin zamienił się w psychopatę szlachtującego dzieci (!!!) bez żadnego logicznego powodu. Tylko niech nikt mi nie wmawia, że chciał ratować Padme - błagam, nie zniżajcie się do poziomu Lucasa.
military napisał(a):Potężny Sith łazi pod nosem dżedajom, którzy co i rusz obdarzają się hasłami typu "czuję w tobie potężną moc", ale akurat mocy tego jednego wyjątkowego kolesia nie wyczują.Ponieważ Jedi to pussies w porównaniu z Sithami, którzy opanowali zdolność ukrywania Ciemnej Strony Mocy, zresztą ona sama w sobie jest tak Ciemna, że nawet Yoda jej nie wyczuwa.
Swoją drogą powinni wszystkim badać krew, od razu okazałoby się kto ma złe midichloriany

military napisał(a):Nie zauważają, że przypadkiem wygląda jak najbardziej poszukiwany przestępca w galaktyceChyba coś ci się pomyliło, bo nikt nie wie jak Darth Sidious wygląda (poza tymi którzy są po jego stronie ofkorz).
military napisał(a):Taki Yoda wygląda jak z intra do gierki z lat 90.Nienawidzę CGI Yody, ale mogłeś się bardziej postarać zamiast pisać coś tak durnego.
military napisał(a):miałem ochotę wyrzucić telewizor przez okno, kiedy ten zielony jaszczur, na którym jeździł Obi-Wan, zaczął wydawać swoje piskiZostaw jaszczura w spokoju, świetny był. Zagrał lepiej niż większość aktorów w EIII.
To co najgorsze w EIII, to przemiana Anakina. To delikatny proces, który powinien być rozłożony na 3 filmy, tymczasem zajął 3 sekundy. W jednej chwili ze szlachetnego Jedi Anakin zamienił się w psychopatę szlachtującego dzieci (!!!) bez żadnego logicznego powodu. Tylko niech nikt mi nie wmawia, że chciał ratować Padme - błagam, nie zniżajcie się do poziomu Lucasa.
11-09-2010, 15:28