Czemu skoro teraz mówicie że wcale w to nie wierzyliście to nikt nie napisał tydzień temu że to ściema :evil: ?? Ale rozumiem, że w niektórych innych filmach używano prawdziwych rąk/nóg/palców/głowy? Czy raczej nie ma siły żeby nakręcić coś z autentycznym martwym człowiekiem? Bo ja tam nie należę do tych którzy kupują wydania kolekcjonerskie po to, żeby dowiedzieć się jak zrobili głowę jakiegoś stwora, a w necie to albo komuś się będzie chciało napisać, albo nie.
Aha no i jeszcze jedno. Jak naprawdę zrobili tą głowę? Ulepili ją sobie z jakiejś plasteliny czy czegoś tam?
Kurde, jeszcze jedna sprawa. Rozumiem, że film "The Incredible Homeless Who Stopped Living and Became Zombie" nie istnieje? W ogóle to wytłumacz się Mental z wszystiego co powiedziałeś bo mi głupio :lol:
Aha no i jeszcze jedno. Jak naprawdę zrobili tą głowę? Ulepili ją sobie z jakiejś plasteliny czy czegoś tam?
Kurde, jeszcze jedna sprawa. Rozumiem, że film "The Incredible Homeless Who Stopped Living and Became Zombie" nie istnieje? W ogóle to wytłumacz się Mental z wszystiego co powiedziałeś bo mi głupio :lol:
18-12-2007, 18:02