Mierzwiak napisał(a):Czy możesz przestać przywoływać rewelacje wzięte z księżyca?
Przestaje i dodaje. Skoro wsadzenie wątku z JGL jako Jokerem uwazasz za zbedne bo jest już za duzo postaci / watków to potweirdzisz też , że zbedny jest sam JGL jako Riddler czy Strange.
Cytat:Co ma piernik do wiatraka?
Przedstawiłem skrót myslowy a nie rozpiske sceny i nie wydaje mi się, by było to durniejsze niż te powyzsze ( zrealizowane w popzrednich czesciach) - czytaj też niżej
Phil napisał(a):Ale twoje marzenia są beznadziejne na samym poziomie pomysłu. Nie twierdzi nikt przecież, że są nierealistyczne, czy nawet jeśli, że tu tkwi problem...
Czytaj też wyzej. Nie za bardzo rozumiem co jest beznadziejnego w tym , że Joker ucieka z Arkham i zabija Alfreda ? Patrzac nawet z tej strony ,że to nie jest moj pomysł tylko o tym opowiadał chyba sam Caine ( jeszcze przed smiercia Ledgera ) I opowiadał o tym, że Jopker w czesci 3ciej miał być takim Hannibalem Lecterem dla Batmana , jak Hopkins dla Foster.
Więc dźganie we mnie jest chybione bo powtarzam za Cainem a on pewnie lepiej wiedział co planują Nolanowie na czesc 3.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
05-02-2011, 19:48