EL-Kal napisał(a):W Supermanie ciągle drzemie potencjał. I szansa na wielkość.
Możliwe, ale ja mam ciągle wątpliwości, czy Superman to bohater na dzisiejsze czasy :???:
Dla mnie największy problem z Supermanem jest taki, że jest on aż tak super, że aż nudny. Nie widzę frajdy, a co dopiero ekscytacji w oglądaniu przygód super-bohatera, który umie wszystko. Ja już od dzieciństwa nie przepadałem za Supermanem i milion razy bardziej wolałem Batmana.
A obecność Snydera przy tym przy tym projekcie wcale mnie nie zachęca, a wręcz odstrasza, gdyż chyba żaden film tego reżysera mi się nie podoba. I już myślę o nagromadzeniu slow-motion w tym obrazie. :roll:
Nie wiem jak twórcy planują z tego wybrnąć, aby zrobić tego bohatera ciekawym i żeby choć raz pojawiło się myśl "Ej, jemu coś się może stać".
Po za tym nie wiem jak ma wyglądać kostium tego nowego Supermana, ale chyba go jednak zmienią. Tak samo jak nie wiem jak rozwiążą problem z podwójną tożsamością. Gdyż to, że nikt nie wpadł, że Superman to Clark Kent zawsze mnie irytowało. Proszę ile potrafią zdziałać hipsterskie okulary.
I ostatnia rzecz z jaką twórcy będą musieli się zmierzyć i co nie będzie proste - muzyka! Muzyka Johna Williams to jedyna rzecz jaką lubię z Supermana. Pozostaje tylko pytanie, czy producenci zechcą wykorzystać słynny marsz, czy tez będą chcieli stworzyć nowy motyw dla superbohatera, co będzie ich klęską. Ciekawe, który kompozytor w ogóle się odważy wziąć za ten projekt. Czarno to widzę.
29-03-2011, 20:27