Trailery Transformers, a szczególnie części drugiej to rzecz która kompletnie nie oddawała klimatu filmu oraz oszukiwała widzów co prawdziwego wyglądu produkcji. Porównałem trailery z dwójki i najnowszy z DOTM i mogę powiedzieć, ze są prawie takie same. Oprócz tego, że z DOTM jest efektowniejszy, to oba zwiastuny zawierają podobne elementy które mogą nas widzów oszukać. Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji, brak miejsca na głupi humor(no może w zwiastunie dwójki były dwa teksty).
Jednak do niedawna tutaj:
KLIK
Była opcja " suprise me" czyli opcja zobaczenia 10 stron z komiksu. Jeden z użytkowników polskiego forum Transformers to widział i to co zobaczył"
UWAGA- Naprawdę ogromny mega spoiler zdradzający ważną część fabuły:
Niestety przeczytałem, trochę żałuję, aczkolwiek wiem jedno, Bay wreszcie szykuje jakąś bombę, a nie jak dotychczas jeden i ten sam utarty schemat w poprzednim filmie. Będzie się działo, będzie wreszcie ciekawsza historia oraz jestem pewny na sto procent- DOTM będzie lepszy od ROTF, który tylko był wypadkiem przy pracy.
Jednak do niedawna tutaj:
KLIK
Była opcja " suprise me" czyli opcja zobaczenia 10 stron z komiksu. Jeden z użytkowników polskiego forum Transformers to widział i to co zobaczył"
UWAGA- Naprawdę ogromny mega spoiler zdradzający ważną część fabuły:
Niestety przeczytałem, trochę żałuję, aczkolwiek wiem jedno, Bay wreszcie szykuje jakąś bombę, a nie jak dotychczas jeden i ten sam utarty schemat w poprzednim filmie. Będzie się działo, będzie wreszcie ciekawsza historia oraz jestem pewny na sto procent- DOTM będzie lepszy od ROTF, który tylko był wypadkiem przy pracy.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
08-05-2011, 12:46
Spoiler