Pierwsze kryterium jakie przyjąłem to - jeśli czegoś nie mam na półce z DVD to na to nie głosuję - i wybór stał się od razu dużo łatwiejszy. Drugie i ostatnie kryterium to "filmy które spośród tych które spełniają pierwsze kryterium lubię najbardziej, niezależnie od tego co ktokolwiek inny miałby o nich do powiedzenia". I po odstrzeleniu 4 czy 5 pozycji jedynym problemem zostało ich ustawienie w kolejności.
Mohikanin ma zły tytuł na liście (The Last Mohican, a powinno byc The Last of The Mohicans), no i nie wiem jak można było pominąć Predatora 2. Nie ma też na liście lepszego od jedynki Hot Shots Part Deux, oraz Rodziny Addamsów, która w kategorii komedia jest dla mnie jedną z najlepszych pozycji z lat 90-tych.
Z tzw pewniaków tego forum mam na liście 2 z 3.
Mohikanin ma zły tytuł na liście (The Last Mohican, a powinno byc The Last of The Mohicans), no i nie wiem jak można było pominąć Predatora 2. Nie ma też na liście lepszego od jedynki Hot Shots Part Deux, oraz Rodziny Addamsów, która w kategorii komedia jest dla mnie jedną z najlepszych pozycji z lat 90-tych.
Z tzw pewniaków tego forum mam na liście 2 z 3.
01-07-2011, 14:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2011, 14:36 przez Gieferg.)