Mam do zaoferowania (najatrakcyjniejsze oferty wygrywają):
- Piraci z Karaibów - box blu z dodatkową płytą, rzecz jasna ostatni film zakodowany na "A", cała reszta chodzi bez zarzutu na wszystkich regionach; cena taka, za jaką kupiłem w promocji, czyli dokładnie 111 zł - nówka, bez folii
Inne boxy:
- kolekcja Luca Besson - niebieski box, 5 filmów (Atlantis, Joanna D'Arc, Metro, Nikita, Ostatnia walka), unikat, więc w tym wypadku za mniej jak 120 zł nie sprzedam
- Alien Quadrilogy - sporo tego na allegro, a ja pozbywam się z lekkim bólem serca, ale jednak nie widzę sensu trzymać tego dłużej przy blu; jest to wydanie pierwsze, a więc z lepszym opakowaniem niż późniejsze dodruki, możemy zacząć od 50 zł
- Park Jurajski - box - j.w. cenowo
wydania pojedyńcze (zaczynamy od 10 zł):
- Vanishing point, reg.1 z obiema wersjami filmu
- Droga do przebaczenia, tekturka
- Ghost in the Shell, wydanie IDG
QDVD, tekturki (od 20 zł):
- The Doors, 2dvd
- T2, 2dvd
srebrna kolekcja Warnera, kultowe tekturki (od 20 zł):
- Poszukiwacze, 2dvd
- Wszyscy ludzie prezydenta, 2dvd
- Żar ciała
- Parszywa dwunastka, 2dvd
- Doktor Żywago, 2dvd
- Dawno temu w Ameryce, 2dvd - złotko
- Gorączka, 2dvd
Wszystkie płyty, jak i opakowania w stanie bdb/idealnym. Rzecz jasna tekturki od Warnera mają otarcia i ryski, bo tego się nie da uniknąć, ale żadnych mocno rażących uszkodzeń nie zauważyłem.
- Piraci z Karaibów - box blu z dodatkową płytą, rzecz jasna ostatni film zakodowany na "A", cała reszta chodzi bez zarzutu na wszystkich regionach; cena taka, za jaką kupiłem w promocji, czyli dokładnie 111 zł - nówka, bez folii
Inne boxy:
- kolekcja Luca Besson - niebieski box, 5 filmów (Atlantis, Joanna D'Arc, Metro, Nikita, Ostatnia walka), unikat, więc w tym wypadku za mniej jak 120 zł nie sprzedam
- Alien Quadrilogy - sporo tego na allegro, a ja pozbywam się z lekkim bólem serca, ale jednak nie widzę sensu trzymać tego dłużej przy blu; jest to wydanie pierwsze, a więc z lepszym opakowaniem niż późniejsze dodruki, możemy zacząć od 50 zł
- Park Jurajski - box - j.w. cenowo
wydania pojedyńcze (zaczynamy od 10 zł):
- Vanishing point, reg.1 z obiema wersjami filmu
- Droga do przebaczenia, tekturka
- Ghost in the Shell, wydanie IDG
QDVD, tekturki (od 20 zł):
- The Doors, 2dvd
- T2, 2dvd
srebrna kolekcja Warnera, kultowe tekturki (od 20 zł):
- Poszukiwacze, 2dvd
- Wszyscy ludzie prezydenta, 2dvd
- Żar ciała
- Parszywa dwunastka, 2dvd
- Doktor Żywago, 2dvd
- Dawno temu w Ameryce, 2dvd - złotko
- Gorączka, 2dvd
Wszystkie płyty, jak i opakowania w stanie bdb/idealnym. Rzecz jasna tekturki od Warnera mają otarcia i ryski, bo tego się nie da uniknąć, ale żadnych mocno rażących uszkodzeń nie zauważyłem.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
05-07-2011, 14:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2011, 18:35 przez Mefisto.)