Jeśli zaś chodzi o TNBA to wygląd niektórych postaci uważam za chybiony, mam tu na myśli Riddlera, Catwomen, Scarecrow, Poison Ivy, Mr.Freeze i Jokera (w przypadku dwóch ostatnich nie podobały mi się oczy). Dobrze natomiast że zmienił się wygląd Bane, Ventriloquista, Killer Croca i Mad Hattera. Cieszy też fakt że epizodycznie pojawiają się Nightwing i Firefly. Do moich ulubionych odcinków śmiało mogę zaliczyć:
Sins Of The Father - głównie za wprowadzenie nowego Robina i scenę kończącą odcinek w której pojawia się Dick Grayson. Tim Drake w roli Robina to żółtodziób, ale z potencjałem i zadatkami na naprawdę dobrego pomocnika dla Batmana.
You Scratch My Back - bo mało tu Batmana a więcej Nightwinga, który jest trochę rozdarty uczuciowo między Batgirl a Catwomen. W pamięci jednak zapada mi scena na początku odcinka z uciekającym bandytą...
Over The Edge - czyli co by było gdyby, ze świetnym wejściem z drzwiami Bane.
Animal Act - pokazujący bliżej relacje Batmana i Nightwing
Old Wounds - przyczyny rozpadu Dynamic Duo
Sins Of The Father - głównie za wprowadzenie nowego Robina i scenę kończącą odcinek w której pojawia się Dick Grayson. Tim Drake w roli Robina to żółtodziób, ale z potencjałem i zadatkami na naprawdę dobrego pomocnika dla Batmana.
You Scratch My Back - bo mało tu Batmana a więcej Nightwinga, który jest trochę rozdarty uczuciowo między Batgirl a Catwomen. W pamięci jednak zapada mi scena na początku odcinka z uciekającym bandytą...
Over The Edge - czyli co by było gdyby, ze świetnym wejściem z drzwiami Bane.
Animal Act - pokazujący bliżej relacje Batmana i Nightwing
Old Wounds - przyczyny rozpadu Dynamic Duo
20-08-2011, 12:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2011, 12:15 przez Kinomaniak.)