IMHO McCarthy jest rewelacyjna w "Druhnach", szkoda że została zignorowana. Brak "Szpiega" to jakieś dramatyczne nieporozumienie, tak jak i nominacja dla Goslinga za "Kocha, lubi, szanuje" (typowy przykład nominacji z cyklu "aktor jest właśnie na topie!"), a za to po raz kolejny olanie NPH za "Jak poznałem waszą matkę", no i oczywiście brak "Community". Szkoda też "Muppetów", choćby za piosenki...
Cieszą za to nominacje dla "Rzezi", "American Horror Story" i "Gry o Tron". Nominacje dla "Homeland" były dość oczywiste, więc tu bez niespodzianek (choć moim zdaniem jedynie Danes zasługuje na nagrodę). Zdziwił też brak "Dziewczyny z tatuażem" w kat. dramat, ale sama nominacja dla Mary to miła niespodzianka.
Aha - brakowało mi też "Extremely Loud And Incredibly Close", które zbiera tyle przychylnych opinii i może okazać się takim oscarowym czarnym koniem.
Cieszą za to nominacje dla "Rzezi", "American Horror Story" i "Gry o Tron". Nominacje dla "Homeland" były dość oczywiste, więc tu bez niespodzianek (choć moim zdaniem jedynie Danes zasługuje na nagrodę). Zdziwił też brak "Dziewczyny z tatuażem" w kat. dramat, ale sama nominacja dla Mary to miła niespodzianka.
Aha - brakowało mi też "Extremely Loud And Incredibly Close", które zbiera tyle przychylnych opinii i może okazać się takim oscarowym czarnym koniem.
15-12-2011, 16:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2011, 16:55 przez Karol.)