(20-12-2011, 01:42)Bucho napisał(a): Typowo hollywoodzkie? Moze, ale zakoneczenie znane juz bylo od trailera, wiec slabo Tobie poszlo ;)
Trailera nie widziałem ; )
(20-12-2011, 01:42)Bucho napisał(a): Ok, a teraz wymien prosze niedorzeczne watki, a jesli znajdziesz czas, to takze jakies dziury scenariuszowe <ok>
Widzę, że sludge większość już wymienił. "Dziury scenariuszowe". Chodziło mi bardziej o to, że twórcy filmu szli sobie bardzo na łatwiznę nie wysilając się zbytnio przy konstruowaniu wątków (przede wszystkim wątek zwycięstwa chłopaków w turnieju, praktycznie bez żadnego treningu).
(20-12-2011, 13:01)Mental napisał(a):Cytat:Jego postawa bardziej pasowała do zbuntowanego 17-latka a nie do dojrzałego faceta.
Serio?
Mógłbyś rozwinąć myśl?
Dojrzały facet obrażony na cały świat bo tatuś pił i zostawił go i mamę samych. Do tego brat musiał się zająć swoją rodziną więc logiczne, że chciał z nimi zostać. Wielka obraza na cały świat. Dla mnie to postawa nastolatka. Nie wykorzystany potencjał Eda.
(20-12-2011, 13:40)raven.second napisał(a): Świetny start na forum. Nie, poważnie, to jest naprawdę świetne rozpoczęcie kariery forumowej - jeśli uzasadni swoje zdanie, pokaże przykłady, nawiąże dobrą dyskusję będzie bardzo dobrze :)
Dziękuję. Po za tym prosiłbym się o zwracanie do mnie w drugiej osobie a nie w trzeciej. A ta ironia to dlaczego ? Bo nie mam pozytywnego zdania na temat tego filmu jak 99 % ludzi w tym temacie. Lepiej jak wszyscy klepią się po plecach ? Chyba po to jest forum, żeby wyrażać swoja opinię, prawda ? ; )
Widzę, że w większości wyręczył mnie już sludge ale jak będę miał dłuższą chwilę to napiszę więcej na temat Warriora. Póki co serdecznie pozdrawiam.
21-12-2011, 19:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2011, 21:47 przez Saimonse.)