Mental, ale Ty mi caly czas o polskich spawaczach wyjezdzasz - mam ich w dupie, ale fajnie ze swoje zarobili ;)
Eee tam, przeciez pracuja w macach/Leroy/Piotr i Pawel/zasilaja zaloge starego bromka i tak dalej (sam wiesz jak jest w Pozku), ciesz sie, ze kupujesz kafelki i zamiast o instalacji mozesz porozmawiac o gospodarce europejskiej, psychologii dziecka do lat 6. historii doktryn polityczno-prawnych...taki mily masaz intelektualny :)
Ogolnie, szeroko pojete "media" (Mental, ale z Ciebie jebanie spedalony hipsterek jest <calus>) to jest najlepsza praca w galaktyce, bo tutaj glownie liczy sie talent i checi, a nie papier.
(06-03-2012, 19:34)Mental napisał(a): Taaa. I potem będą zasilać masowo szeregi bezrobotnych i jeszcze bachorów narobią, których nie utrzymają. Ich problem to dzisiaj także mój problem, choć oczywiście wolałbym, żeby było inaczej.
Eee tam, przeciez pracuja w macach/Leroy/Piotr i Pawel/zasilaja zaloge starego bromka i tak dalej (sam wiesz jak jest w Pozku), ciesz sie, ze kupujesz kafelki i zamiast o instalacji mozesz porozmawiac o gospodarce europejskiej, psychologii dziecka do lat 6. historii doktryn polityczno-prawnych...taki mily masaz intelektualny :)
Ogolnie, szeroko pojete "media" (Mental, ale z Ciebie jebanie spedalony hipsterek jest <calus>) to jest najlepsza praca w galaktyce, bo tutaj glownie liczy sie talent i checi, a nie papier.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
06-03-2012, 19:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2012, 19:46 przez Bucho.)