(25-07-2012, 22:24)Danus napisał(a): Żadne dodatkowe sceny nie wyjaśnią na przykład dlaczego ci dwaj naukowcy się zgubili.
Ależ jesteś w błędzie. Rozwiązanie jest bliżej niż śniło się filozofom.
Wystarczy zapodać patent przestawiających się komnat... buehehe.
(25-07-2012, 22:24)Danus napisał(a): Nie wyjaśnia, dlaczego każdy ma wyjebando na zakrwawioną Shaw,
Tu by pasowała jakaś ważna scena. Jakiś twist. Jakieś zdarzenie dużego kalibru w którym uczestniczyłaby reszta załogi. Takie coś tłumaczyłoby, że mają Shaw w odbytnicach bo... właśnie widzieli np. UFO... to może nienajlpszy przykład.
Cytat: dlaczego Shaw kilka dosłownie sekund po operacji biega po korytarzach statku niczym kozica górska.
To mnie też rozniosło. Czy ja tam widziałem, że ten robot zszywa ją zszywkami? Spodziewałem się, że będzie operował laserem (jak w "Face/Off". Tak chyba powinny działać roboty w przyszłości - absolutny minimalizm w naruszaniu tkanek i doskonała regeneracja przy użyciu futurystycznych technologii chirurgicznych. Wtedy można by zrozumieć, że babka ma się dobrze tak szybko.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
25-07-2012, 22:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2012, 22:53 przez shamar.)