Filmweb jako baza oczywiście nie ma w polskim internecie sobie równych, ale jak czytam newsy to tylko na stopklatce. Tytuły newsów filmwebowskich to jakaś dziecinada, zupełnie jakby dzieci je pisały. Rozumiem, że tytuł ma szokować, ale portal też powinien jakiś poziom trzymać. Ponadto na stopklatce jest sporo ciekawych i co ważne zrozumiałych artykułów. Mam wrażenie, że ci z filmwebu nie piszą, żeby ktoś ich zrozumiał, a żeby bluzgał w komentarzach za siedzenie ze słownikiem na kolanach i tłumaczenie sobie tych wszystkich snobowskich określeń z tekstu.
EDIT: Nie mogę zagłosować w ankiecie, czyżby została zamknięta? Wyskakuje mi komunikat " Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: itd. itd."
EDIT: Nie mogę zagłosować w ankiecie, czyżby została zamknięta? Wyskakuje mi komunikat " Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: itd. itd."
26-07-2012, 22:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2012, 22:17 przez skromny.)