Counselor będzie jego najlepszym filmem od Thelmy i Louise, zobaczycie :) Cormac McCarthy niezdolny jest do napisania złego tekstu. Trochę niepokoi tylko Diaz w (podobno) najciekawszej roli filmu (wszyscy piszą, że powinna ją dostać Theron i jakoś mi się ten pomysł podoba), ale ja nie mam do kobiety jakiegoś hejtu. Beztalenciem nie jest, miała kilka fajnych występów - to po prostu nie jest pierwsza liga.
Swoją drogą obejrzałem ostatnio dwa wczesne filmy Tony'ego Scotta (Revenge i Hunger) i te filmy śmierdzą stylem starszego Scotta na kilometr. Mam na myśli scenografię (która we wczesnych filmach Ridleya była megacharakterystyczna - robili ją różni ludzie, ale widziałeś pięć sekund i już wiesz, że to jego film, kiedyś muszę zrobić screeny dla porównania) i sposób prowadzenia kamery. Jak widać Tony uczył się u najlepszych, a później chyba wymyślił, że ma swój styl :)
Swoją drogą obejrzałem ostatnio dwa wczesne filmy Tony'ego Scotta (Revenge i Hunger) i te filmy śmierdzą stylem starszego Scotta na kilometr. Mam na myśli scenografię (która we wczesnych filmach Ridleya była megacharakterystyczna - robili ją różni ludzie, ale widziałeś pięć sekund i już wiesz, że to jego film, kiedyś muszę zrobić screeny dla porównania) i sposób prowadzenia kamery. Jak widać Tony uczył się u najlepszych, a później chyba wymyślił, że ma swój styl :)
27-07-2012, 03:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2012, 03:14 przez Albertino.)