(27-07-2012, 23:17)Crov napisał(a):(27-07-2012, 17:26)Mierzwiak napisał(a): Nieprawda. To byłoby zakończenie w stylu Incepcji, które spowodowałoby tylko falę durnych spekulacji.Spekulację są i tak, bo może przecież Alfred tylko sobie wymarzył, że widzi Bruce'a, który rzeczywiście nie żyje? Nie moje spekulacje, ale juz takie slyszalem.
Spekulacje biorą się od debilnych Amerykanów, którzy nie mogą przyjąć do wiadomości faktu, że
Gdzieś na YT usłyszałem, że w tym tkwi geniusz zakończenia - daje pole do interpretacji, Lulz ;) Dla mnie sprawa oczywista.
Cytat:Raczej ciotą, która nie nadaje się na kogoś, kto zyskuje miano legendarnego obrońcy Gotham. :) John McClane to człowiek z krwi i kości, bardziej niż nolanowski Batman, ale nie jest taką ciotą.
Nie jest tak źle. Zarówno Batmanowi jak i Johnowi w trzeciej części musiał pomagać murzyn, inaczej by sobie nie poradzili ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
27-07-2012, 23:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2012, 23:31 przez Snappik.)
Spoiler