A ja właśnie miałem dziwną sytuację z okularami 3D na "Prometeuszu". Było to w Multikinie. Byłem akurat w centrum handlowym, to postanowiłem kupić bilety wcześniej co by mieć dobre miejsca na premierze. I kupuję bilety i dostaję dwa rachunki, za bilet, plus za okulary. I się pytam,czy mogę mieć policzone bez okularów bo mam swoje. Na co najpierw wielkie zdziwienie, jak to mam swoje, a potem, że się nie da kupić biletu na pokaz 3D bez zakupienia dodatkowo za okulary 3D, które i tak się pod koniec zwraca.
W Niemczech byłem kiedyś na jakimś filmie w 3D, film się skończył, wychodzę z sali i szukam kosza na okulary, a mnie się facet pyta, czy chcę oddać okulary, czy zatrzymać, bez opłaty. I w sumie teraz to przynajmniej oszczędzam na pokazach 3D, aż całe 1 Euro. :)
W Niemczech byłem kiedyś na jakimś filmie w 3D, film się skończył, wychodzę z sali i szukam kosza na okulary, a mnie się facet pyta, czy chcę oddać okulary, czy zatrzymać, bez opłaty. I w sumie teraz to przynajmniej oszczędzam na pokazach 3D, aż całe 1 Euro. :)
06-08-2012, 23:19