Del Toro zabiera się za wybuchowe i mega widowiskowe kino w hołdzie japońskich filmów o wielkich potworach zagrażających ziemi.
![[Obrazek: 7473984.3.jpg?l=1341803204000]](http://1.fwcdn.pl/po/88/23/618823/7473984.3.jpg?l=1341803204000)
Opis z filmwebu:
Film podobno ma budżet 200 mln dolarów, a efekty produkuje ILM. Tak więc na pewno będzie niezła rozpierducha okraszona niesamowitymi efektami specjalnymi. Jeszcze jak scenariusz będzie na poziomie, a design potworów też będzie ciekawił szykuje się niezły blockbuster.
Szkoda tylko, że będzie w 3D.
Z pewnością ja czekam, gdyż ciekawość co z tego wyjdzie nie pozwala mi przejść obok projektu obojętnie.
Premierę zaplanowano na 12 lipca 2013. Podobno trailer zaprezentowany na ostatnim Comic- Conie zachwycił publiczność.
![[Obrazek: 7473984.3.jpg?l=1341803204000]](http://1.fwcdn.pl/po/88/23/618823/7473984.3.jpg?l=1341803204000)
Opis z filmwebu:
Cytat:Ocean Spokojny kryje w sobie wiele tajemnic, lecz nikt się nie spodziewał, że na jego dnie, znajduje się zagadkowy, prowadzący do innego wymiaru portal. Pod koniec 2012 roku z portalu wyłaniają się ogromnych rozmiarów potwory, które niszczą przybrzeżne miasta i rozpoczynają niszczycielską wędrówkę w głąb lądu, pozostawiając po sobie jedynie zgliszcza. W celu pokonania niebezpieczeństwa, wojsko rozpoczyna pracę nad programem "Jaeger", mającym na celu stworzenie gigantycznych mechów bojowych, które operowane przez pary pilotów, będą w stanie pokonać bestie.Del Toro nie trzeba nikomu przedstawiać. Fajnie, ze facet zabrał się za tego typu kino. Na pewno nie będzie to film pokroju Transformers, tego bym nie chciał. Del Toro to jednak gwarant pewnego poziomu produkcji. Za scenariusz odpowiedzialny jest Travis Beacham autor takich historii jak na przykład Starcie Tytanów. Akurat osoba scenarzysty to lekki powód do wątpliwości:)
Film podobno ma budżet 200 mln dolarów, a efekty produkuje ILM. Tak więc na pewno będzie niezła rozpierducha okraszona niesamowitymi efektami specjalnymi. Jeszcze jak scenariusz będzie na poziomie, a design potworów też będzie ciekawił szykuje się niezły blockbuster.
Szkoda tylko, że będzie w 3D.
Z pewnością ja czekam, gdyż ciekawość co z tego wyjdzie nie pozwala mi przejść obok projektu obojętnie.
Premierę zaplanowano na 12 lipca 2013. Podobno trailer zaprezentowany na ostatnim Comic- Conie zachwycił publiczność.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
13-09-2012, 22:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2017, 00:52 przez Mierzwiak.)