OK zakładam sam.
Jak Wam idzie głosowanie? Ja w większości już mam typy, w kilku miejscach jeszcze będę majstrował z kolejnością.
O ile generalnie jednoetapowość jest fajna, to obawiam się jak wypali w przypadku "kategorii na luzie". Stąd fajnie byłoby podyskutować, może zawiązać jakiś front ;)
Zanim jednak kategorie na luzie, to czy "młody aktor" traktować mamy dosłownie czy może to być ktoś nowy w branży. Bo tu moim numerem jeden będzie szczeniak z Loopera (chyba jedyna kategoria gdzie Looper coś dostanie z mojej strony). Ale chętnie też doceniłbym Ginę Carano. Młoda nie jest, ale debiut niezły zaliczyła.
Tymczasem jestem ciekaw na co planujecie głosować:
14. NAJLEPSZA SCENA
Moje typy na ten moment:
- Avengers assemble i/lub "puny god"
- Coś z Dredda wypada - wjazd do meliny, albo "Ma-Ma requiem" wydają się sensowne.
- Niedoszłe samobójstwo z Artysty
- Napisy początkowe Dziewczyny z Tatuażem.
15. NAJCIEKAWSZY REKWIZYT
- narkotyk Slo-Mo (Dredd)
- Piesek (Artist)
- Ted (Ted) ?
- Maska Bane/Batmana?
Jakby zaskoczenie, nie było pozytywne, to pewnie u mnie wylądowałby tam Looper.
Jak Wam idzie głosowanie? Ja w większości już mam typy, w kilku miejscach jeszcze będę majstrował z kolejnością.
O ile generalnie jednoetapowość jest fajna, to obawiam się jak wypali w przypadku "kategorii na luzie". Stąd fajnie byłoby podyskutować, może zawiązać jakiś front ;)
Zanim jednak kategorie na luzie, to czy "młody aktor" traktować mamy dosłownie czy może to być ktoś nowy w branży. Bo tu moim numerem jeden będzie szczeniak z Loopera (chyba jedyna kategoria gdzie Looper coś dostanie z mojej strony). Ale chętnie też doceniłbym Ginę Carano. Młoda nie jest, ale debiut niezły zaliczyła.
Tymczasem jestem ciekaw na co planujecie głosować:
14. NAJLEPSZA SCENA
Moje typy na ten moment:
- Avengers assemble i/lub "puny god"
- Coś z Dredda wypada - wjazd do meliny, albo "Ma-Ma requiem" wydają się sensowne.
- Niedoszłe samobójstwo z Artysty
- Napisy początkowe Dziewczyny z Tatuażem.
15. NAJCIEKAWSZY REKWIZYT
- narkotyk Slo-Mo (Dredd)
- Piesek (Artist)
- Ted (Ted) ?
- Maska Bane/Batmana?
Jakby zaskoczenie, nie było pozytywne, to pewnie u mnie wylądowałby tam Looper.
03-01-2013, 14:36