W sumie nie wiem dlaczego nie mógłbym głosować na aktora, który występował w filmie nominowanym w jednej z kategorii (DVD w tym konkretnym przypadku), ale byłoby słabo gdybym musiał wykastrować listę z Noltego, bo dla mnie to absolutna czołówka :(
W przypadku Dorocińskiego i Hardy'ego akurat mniejszy problem, bo spokojnie jestem w stanie wybrać najlepszą spośród ich ról i nie zmieni to specjalnie nic na mojej liście (zwłaszcza, że nie zajmują czołowych pozycji).
Przydałby się regulamin, bo nadal nie wiem czy Ezra nie jest za stary do kategorii młody aktor. Pisałem do Desa, ale pewnie spędza weekend z rodzinką.
Edit: Tak samo w sumie dałem z tym rekwizytem zbiorczo ŁUKI. Bo lubię łuki, a w tym roku Merida, Ezra i Katniss pociskali równo z łuków, głupio się rozdrabniać.
W przypadku Dorocińskiego i Hardy'ego akurat mniejszy problem, bo spokojnie jestem w stanie wybrać najlepszą spośród ich ról i nie zmieni to specjalnie nic na mojej liście (zwłaszcza, że nie zajmują czołowych pozycji).
Przydałby się regulamin, bo nadal nie wiem czy Ezra nie jest za stary do kategorii młody aktor. Pisałem do Desa, ale pewnie spędza weekend z rodzinką.
Edit: Tak samo w sumie dałem z tym rekwizytem zbiorczo ŁUKI. Bo lubię łuki, a w tym roku Merida, Ezra i Katniss pociskali równo z łuków, głupio się rozdrabniać.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
06-01-2013, 02:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2013, 02:46 przez Persona non grata.)