Jak na to że nie widziałem ponad połowy z tych filmów i że zrobiłem listę w 15 minut to jestem zadowolony :P
Takiej łapy się nie zapomina ale już filmu niepamiętam :P
Za mało czasu bo znalazłbym te cycki, znam fajną stronę z takimi...znaczy pomyliłem się nie znam takich stron :P
Dokładnie, nie pasowały mi te kajdanki ale miałem mało czasu i liczyło się skojarzenie :P
Ale Justina poznałem. Ehhhhh Justin.... :P
Mistrza Uwe Bolla :)
(20-03-2013, 17:04)Cassel napisał(a): 12. Red Heat
Tylko Ciuniek, Craven, Nick i Hannibal trafili. Sonny poznał łapsko Arnolda, ale dał "Conana niszczyciela", poza tym Crash "Kickboksera", a Lawrence "Flubbera".
Takiej łapy się nie zapomina ale już filmu niepamiętam :P
(20-03-2013, 17:04)Cassel napisał(a): 25. Austeria
Ciuńkowi wyglądało to jakoś polsko, i słusznie, bo to Liliana Komorowska (wtedy jeszcze Głąbczyńska) w roli Jewdochy (niedługo będziemy mogli dawać tak na imię córkom, yeah!), ale w nic nie pocelował. Nie mieli pojęcia także Hannibal, Sonny, Lawrence, Karan i Berus.
Za mało czasu bo znalazłbym te cycki, znam fajną stronę z takimi...znaczy pomyliłem się nie znam takich stron :P
(20-03-2013, 17:04)Cassel napisał(a): Sonny dał "Red Dragon" (he he, Will Graham wspina się i znajduje symbol wycięty przez Dolarhyde'a?)
Dokładnie, nie pasowały mi te kajdanki ale miałem mało czasu i liczyło się skojarzenie :P
(20-03-2013, 17:04)Cassel napisał(a): 30. In Time
Z solidarności graczy wyłamali się tylko Hannibal i Sonny z "Edisonem".
.........
Ale Justina poznałem. Ehhhhh Justin.... :P
(20-03-2013, 17:04)Cassel napisał(a): a Lawrence "Auschwitz" (co to w ogóle za film?).
Mistrza Uwe Bolla :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
20-03-2013, 22:20