Wszystko bardzo pięknie i nie ukrywam, że miło mi się z Wami fapuje, ale w miarę możliwości staram się chłodno analizować sytuację. Co do box-office to wątpię, aby "Iron Mana 3" przebił. A potem mamy jeszcze "Man of Steel" i "Lone Rangera", który boję się może podzielić los "Pacific Rim".
Del Toro i chwała mu za to, stara się stworzyć nową franczyznę od podstaw i nie wiem czy to ma szansę się udać. Zważywszy, że dzieciarnia, po wynikach box-office lubi już sprawdzone rzeczy. Niby wielkie roboty i potwory, może nie są najoryginalniejszym pomysłem, ale zważywszy, że za nim nie stoi, ani znany komiks, seria zabawek, animowany serial, to może to różnie wyjść.
Oby moje przeczucia okazały się nieprawdą.
Del Toro i chwała mu za to, stara się stworzyć nową franczyznę od podstaw i nie wiem czy to ma szansę się udać. Zważywszy, że dzieciarnia, po wynikach box-office lubi już sprawdzone rzeczy. Niby wielkie roboty i potwory, może nie są najoryginalniejszym pomysłem, ale zważywszy, że za nim nie stoi, ani znany komiks, seria zabawek, animowany serial, to może to różnie wyjść.
Oby moje przeczucia okazały się nieprawdą.
01-05-2013, 17:19