Cytat:Danus, nie ekscytuj się, bo się spocisz.
Albertino, Slepy, takich właśnie argumentów oczekiwałem, gdy pierwszy raz czepiliście się dizajnów oraz CGI. Także niezmiernie cieszę się, ze moje wypociny i ekscytacje do granic wypocenia plam pod pachami w tym temacie sprowokowały was do rozwinięcia swoich myśli.
Albertino:
Cytat:więc po prostu pozostanę przy czepianiu się samego wyglądu tych potworków.Zmieniasz zeznania, bo wcześniej głównie zauważyłem u ciebie czepianie się słabego CGI, więc stąd mój zarzut wobec Ciebie, bo film już na poziomie samych zwiastunów CGI ma zwyczajnie genialne.
Slepy:
Cytat:ogólnie wyglada jak godzilla (nawet w zwiastunie wyłazi z wody nad autostradą w scence bliźniaczej do tej z filmu Emmericha)Owszem, być może wygląda nieco jak Godzilla Emmericha, ale już sceny pomyliłeś:) W Godzilli stwór przełazi nad drogą czy autostradą, a w Pacific Rim stwór po prostu taranuje Golden Gate.
Cytat:że wszyscy musza równie fanatycznie do tego podchodzić dlatego troche wyluzuj, bo ci zyłka peknie i bedzie problem ;)Na początku wyjaśniłem, lecz powtórzę dla pewności. Nie zmuszam nikogo by fapał jak ja, ale żeby swoje zarzuty podpierał argumentami, które wytoczyliście dopiero po moich postach. Więc zadanie wykonane.
Większość potworów jak już wspomniałem podoba mi się. Co oczywiście nie przeszkadza mi myśleć, że Del Toro mógłby jeszcze zaszaleć przy projektowaniu stworów. Mam też nadzieję, o czym też wspomniał Slepy i Craven, ze Del Toro trzyma parę niespodzianek w zanadrzu. Jestem przekonany, że jakiś odjechany i wielki skurwysyn wpisany w scenariuszu jako final boss nie został nam jeszcze pokazany i dopiero na wielkim ekranie dane nam będzie zobaczyć go w całej okazałości.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
04-05-2013, 16:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2013, 16:38 przez Danus.)