RoTK dla mnie nie istnieje w innej wersji niż rozszerzona. FOTR i TTT niby też nie, ale je w wersjach kinowych jeszcze bym mógł w ostateczności obejrzeć, niestety poziom wybrakowania kinowego Powrotu Króla, w szczególności potraktowanie Sarumana
jest dla mnie nie do przełknięcia. Ostatnio wersję kinową oglądałem w 2004 roku, nigdy do niej nie wrócę.
Poza tym od dawna nie oglądam już tych filmów inaczej niż po jednej płycie z wersji Extended dziennie.
jest dla mnie nie do przełknięcia. Ostatnio wersję kinową oglądałem w 2004 roku, nigdy do niej nie wrócę.
Poza tym od dawna nie oglądam już tych filmów inaczej niż po jednej płycie z wersji Extended dziennie.
Cytat:Szkoda tylko, że epilog trwa PÓŁ GODZINYJak cię tak boli to wyłącz zaraz po scenie koronacji i problem z głowy. Jak kiedyś zrobiłem fanedit całego LOTRa, który się zamykał w 3,5h, to właśnie w tym miejscu się kończył (pomijał też reunion w sypialni przechodząc od sceny z orłami niosącymi Froda i Sama bezpośrednio do koronacji).
02-07-2013, 18:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2013, 18:18 przez Gieferg.)
Spoiler![[Obrazek: wtf_is_this_shit.jpg]](http://fail.brm.sk/disappoint/wtf_is_this_shit.jpg)