(17-07-2013, 22:00)SonnyCrockett napisał(a): No dla mnie najbardziej klasyczna Godzilla to ta z prawej :)
Zabawne, bo ta figurka chyba przedstawia potwora z OSTATNIEJ Japońskiej Godzilli (2004). ;)
(17-07-2013, 23:07)Danus napisał(a): Godzilla od Stana Winstona to dno i metr mułu. Jak bym to w kinie zobaczył umarłbym ze śmiechu.
Może nie takie dno, ale wygląda jak ogon, tors i głowa, z doczepionymi do tego na siłę kończynami. Głupio.
Co do nowego plakatu, to choć jest dość pusty i bezbarwny - jako teaser prezentuje się bardzo fajnie (robi to co powinien robić - pokazuje w tajemniczy sposób ogrom króla potworów - jego ogon torchę przypomina górę, w kierunku której lecą helikoptery). Mam nadzieję, że te proporcje okażą się prawdziwe. Od dawna powtarzam, że chcę Godzillę o rekordowym wzroście, jakiego żaden filmowy potwór nie miał (póki co największy był King Gidorah z 1991 roku - 140 metrów).
PS: Czy mi się wydaje, czy ten ogon nie pokrywa się z figurą, którą od wczoraj się zachwycamy?
18-07-2013, 07:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2013, 07:58 przez Juby.)
Spoiler![[Obrazek: gmkvsfinalwars.jpg]](http://3.bp.blogspot.com/_c_MaBzzRV2A/TM1wt4aCwBI/AAAAAAAAIbw/sSS2Q3s9J7M/s1600/gmkvsfinalwars.jpg)