(31-07-2013, 19:22)Arahan napisał(a): Gdzie Ci napisałem, że Twoja opinia jest nieistotna?Przejrzyj sobie temat i zobacz jak reagowałeś na wszelkie opinie niezgodne z Twoją, nie tylko moją. Nie mówię że napisałeś "Twoja opinia jest nieistotna", chodzi o zwykły wydźwięk i odnoszenie się do nich.
Cytat:Albo, że nie umiesz się bawić w kinie?To po co podkreślasz, jak bardzo Ty się BAWISZ? No po co? Zresztą nie tylko Ty. Trochę już jesteśmy na tym forum, znamy się (tudzież "znamy"), orientujemy jaki kto ma gust, jakie filmy lubi najbardziej (większość z nas preferuje przecież rozrywkę, o!), ale nie, przy każdej możliwej tego typu okazji ktoś (nie piszę konkretnie o Tobie) musi komuś wytknąć, że się nie umie bawić. Choć i tak widzę postęp, bo nikt mi w tym temacie nie napisał flagowego tekstu z KMF o kiju w dupie...
Cytat:Czy ja Ci pisałem kiedy masz się wypowiadać na forum? NIE. Stwierdziłem, że skoro to nie jest film dla Ciebie, to daj się innym nim cieszyć, a takich osób nie brakujeJesteśmy na forum, które służy do wymieniania się opiniami i nie zamierzam przestać wypowiadać się o filmie tylko dlatego, że zaburza to czyjeś błogie lewitowanie w obłokach parującego nasienia wylanego na dany tytuł. Masz takie samo prawo fapować tutaj, jak ja dawać wyraz swojemu rozczarowaniu filmem, który ogromnie mnie zawiódł. Poza tym opcja ignorowania postów działa i ma się dobrze, wiem, bo korzystam :)
Cytat:Dostaliśmy "RRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOTTTTTTTTFFFFFFFFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL" jak z forum onetuPrzypomnij mi z jakiego forum pochodzi filmik z Billem Hicksem? ;)
(31-07-2013, 19:22)Arahan napisał(a): robienie z siebie ofiary tych wstrętnych fanbojów, którzy są głupi bo podoba im się, że kaiju wybiły dinozaury, że potwór był w ciąży i masa innych rzeczy, która jest głupia i nie powinna nikogo cieszyć bo urąga ludzkiej inteligencji.Wyrażam swoją subiektywną opinię. O filmie. O jego scenariuszu i pomysłach. Powtarzam: komentuję FILM, nie ludzi, którym się on podoba.
Napisałem, że motyw z dinozaurami obraził MOJĄ inteligencję, ponieważ uważam, że jest skrajnie głupi i nielogiczny. Powtarzam: WĄTEK jest głupi, a nie ludzie, którym podoba się film.
Nie przekręcaj więc moich słów i nie wmawiaj mi czegoś, czego NIGDY nie napisałem. Robisz to już drugi raz w tym temacie.
PS. Jakiś czas temu odbyłem tu bardzo fajną rozmowę z kolegą und3rem, szkoda że wtedy nie miałeś nic do powiedzenia :]
Cytat:I naprawdę dajmy sobie spokój bo szanuję Twoje zdanie, lubię Cie i nie mam zamiaru się spierać.Ja Ciebie też, jakkolwiek to brzmi :P
31-07-2013, 19:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2013, 19:53 przez Mierzwiak.)