Mnie się bardzo podobał ten trzymający w napięciu początek i upadające duże miasto. Wydaje mi się, że o wiele częściej epidemia jest pokazywana w małym miasteczku lub gdzieś na przedmieściach i w dodatku już po dłuższym czasie (bo ktoś np. wychodzi ze szpitala po miesiącu), więc to było całkiem fajne.
Z wyglądu mi się nie podobały i ta padaczkowa przemiana też wyglądała kiepsko, ale zachowanie właśnie było niezłe. Takie skoczne raptory, zachowujące się jak bezmózgie lemingi, którymi kieruje tylko jakiś pierwotny instynkt. Najlepsze jak "popełniały samobójstwa" odruchowo skacząc za ofiarami.
Cytat:Same zombiaki są fatalne, zachowują się jak raptory, wydają dziwaczne dźwięki, ruszają się jak kury - to jest żenada. Ich wygląd też niespecjalny.
Z wyglądu mi się nie podobały i ta padaczkowa przemiana też wyglądała kiepsko, ale zachowanie właśnie było niezłe. Takie skoczne raptory, zachowujące się jak bezmózgie lemingi, którymi kieruje tylko jakiś pierwotny instynkt. Najlepsze jak "popełniały samobójstwa" odruchowo skacząc za ofiarami.
07-09-2013, 22:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2013, 22:40 przez patyczak.)