1 sezon Don't trust the bitch in apartment 23 - Matko, jakie dobre. Może ostatnio oglądałem zbyt dużo produkcji poważnych, smutnych, ale zdarza mi się tutaj wybuchać śmiechem kilka razy na minutę nawet przy dobrych odcinkach. Co za kretyn to anulował? Świetne, subtelne (no może nie zawsze) nawiązania do Breaking Bad i oczywiście Dawson's Creek, w końcu Van Der Beek gra tu siebie (i jest przezabawny!). Prosty trik uczynienia głównej (no prawie) bohaterki osoby z moralnością pirata powoduje że mnóstwo jest sytuacji absurdalnych. Bo tym ten serial stoi. Momentami potężny środkowy palec pokazany Hollywood, no i środowisko serialowe też bardzo mocno obrywa. Nie wiem jakie były ratingi, ale jeśli nie przez nie, to przez bezczelność momentami twórców to mogło polec. Niech ktoś natychmiast da Krysten Ritter kolejny serial komediowy.
Jeśli ktoś widział, bądź wie o co biega, mógłby polecić coś w tych klimatach? Współlokatorzy bez moralności, absurd i łamanie czwartej ściany mile widziane (tu jest to wszystko).
Jeśli ktoś widział, bądź wie o co biega, mógłby polecić coś w tych klimatach? Współlokatorzy bez moralności, absurd i łamanie czwartej ściany mile widziane (tu jest to wszystko).
23-09-2013, 23:13