Cytat:Patyczak, ta ocena 2/10 to i tak wysoka ocena jak dla filmu, który nie prezentuje sobą nic oprócz tego, że ładnie wygląda, nie uważasz, ze oceny filmu tu na forum są za wysokie?
Nie uważam, że są za wysokie, ja stawiam 10/10. I widzisz, tutaj tracimy przestrzeń porozumienia, bo ja uważam, że film to w dużej części sztuka wizualna. Fabuła jest prosta, ale nie słaba i pozwala wybrzmieć przegenialnej moim zdaniem stronie wizualnej filmu i emocjom.
To podobna sytuacja do tej przy "Tylko Bóg wybacza" - większość osób ten film zjechała, mnie się zaś bardzo podobał. Był dziwny i oryginalny, a fabuła nie była tam najważniejsza.
Poza tym Danus naprawdę uważasz, że to, że to film jest ładny ma tak małe znaczenie? Ty, który na każdym kroku zachwycasz się stroną wizualną PR?
Mój szok wynika też z tego, że ja nie pamiętam kiedy tak nisko oceniłem jakiś film. Może za dobre filmy oglądam, ale w każdym zawsze znajdę coś, co nie pozwala mi na wystawienie takiego 2/10.
02-01-2014, 13:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2014, 14:06 przez patyczak.)