(06-02-2014, 02:00)vast napisał(a): jak to kurvva czym? oglądałeś film dupą?
Oglądałem dupę twojej starej :)
(06-02-2014, 02:00)vast napisał(a): Może dlatego że predek tego nie chciał????????????????
Najgłupsze wytłumaczenie???????
Jakby nie chciał to by nie sadził po wszystkim, co się tylko ruszy.
(06-02-2014, 04:57)Gieferg napisał(a): Kiedy? Wtedy gdy trafiło prosto w trzymaną przez niego broń?
No tak. Choć to wygląda, że w klatę też powinien oberwać.
Rzeczywiście mogło chodzić o siłę. Działko chyba (właśnie z gier) miało różną moc.
(06-02-2014, 08:21)Danus napisał(a): Na pierwsze pytanie Shamar odpowiadam, że z działka plazmowego, dwie sekundy wcześniej z jakiejś bliżej nieokreślonej broni, zapewne może jakiś znacznik celu:P
(06-02-2014, 12:06)vast napisał(a): nie potrzeba ponadludzkich umiejętności detektywistycznych żeby wywnioskować że było to coś w rodzaju broni ogłuszającej. blain stoi jak wryty jak tym oberwał.
Mnie to bardziej wygląda jakby dostał flakami tego skunksa. ;)
Ogłuszać czy znakować go nie musiał bo miał go na widelcu.
PS - przypomniało mi się.
Rozwalona głowa Duke'a też jest podejrzana Celuje mu w łeb, wygląda jakby zrobił mu tatara z czachy a chwilę później głowa "cała".
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
06-02-2014, 12:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2014, 12:49 przez shamar.)