Cytat:
(20-02-2014, 23:47)Bradesinarus napisał(a): A to są spadochroniarze?Trailer, helloł!
Ale po co te nerwy? Chillout!
Przecież ja doskonale wiem co to miało być. Wbrew pozorom widziałem bowiem trailer ( tak swoją drogą dodam, że bardzo mi się podobał i sprawił, iż poza chęcią obejrzenia na ekranie kolejnej świetnej kreacji Elizabeth Olsen, którą od pewnego czasu (tzn. od czasu zobaczenia jej kapitalnej dyspozycji w "Martha Marcy May Marlene", "Red Lights" czy nowym "Oldboyu") uważam za jedną z najbardziej utalentowanych aktorek młodego pokolenia, są również inne powody abym niecierpliwie czekał na najnowsze dzieło autora "Monsters") oraz poprzedni plakat. Kojarzę zatem wzmiankowaną scenę.
Mówię tylko, że te linie na niebie wymierzone prosto w Godzillę jakoś mi się ze spadochroniarzami nie kojarzą (szczególnie z takiej perspektywy jak na plakacie) ale raczej, tak jak już pisałem z rakietami czy meteorytami (No może jeszcze ewentualnie z krwawym deszczem)
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria
21-02-2014, 00:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2014, 01:00 przez Bradesinarus.)