Mierzwiak, skoro nie podeszła ci oryginalna Gojira z '54 to nie widzę sensu dalszego katowania się wesołymi przygodami gumiaka ;) To specyficzne filmy, skierowane do fanów tego typu zabaw, trzeba mieć naprawdę dużo wyrozumiałości dla wad tych obrazków i lubić ten specyficzny, kartonowo-gumowy kicz wylewający się ekranu, żeby czerpać z tego jakąkolwiek przyjemność.
Ja na twoim miejscu, jeśli już chcesz obejrzeć jakiś naprawdę dobry film w takim klimacie z lat 50-tych, poleciłbym wspomniany przez Grievousa "The Beast from 20,000 Fathoms" - przynajmniej po to, żeby zobaczyć z czego rżnęli skośnookie ludzie wymyślając swojego potworka a także na czym wzorował się Emmerich kręcąc swój remake Godzilli ;) Dla mnie obraz Louriego zjada na śniadanie wszystkie filmy o Godzilli razem wzięte i jest zdecydowanie najlepszym monster movie, jaki widziałem w życiu.
![[Obrazek: The+Beast+from+20,000+Fathoms+light+house.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/-MUrwCddfnss/UbXZRXwM5GI/AAAAAAAADgs/KvbKJAYo2F0/s1600/The+Beast+from+20,000+Fathoms+light+house.jpg)
Godzilla może iść się gonić ;)
Ja na twoim miejscu, jeśli już chcesz obejrzeć jakiś naprawdę dobry film w takim klimacie z lat 50-tych, poleciłbym wspomniany przez Grievousa "The Beast from 20,000 Fathoms" - przynajmniej po to, żeby zobaczyć z czego rżnęli skośnookie ludzie wymyślając swojego potworka a także na czym wzorował się Emmerich kręcąc swój remake Godzilli ;) Dla mnie obraz Louriego zjada na śniadanie wszystkie filmy o Godzilli razem wzięte i jest zdecydowanie najlepszym monster movie, jaki widziałem w życiu.
![[Obrazek: The+Beast+from+20,000+Fathoms+light+house.jpg]](http://2.bp.blogspot.com/-MUrwCddfnss/UbXZRXwM5GI/AAAAAAAADgs/KvbKJAYo2F0/s1600/The+Beast+from+20,000+Fathoms+light+house.jpg)
Godzilla może iść się gonić ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
02-03-2014, 16:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2014, 16:38 przez slepy51.)